![]() |
Muthis bir adam, sirf tecrubesi yeter zaten, kalitesinden bahsetmiyorum bile. Ama bildigim kadariyla bu adam Real'i cok seviyor ve ona daha guclu takimlar da teklif yapmistir, ama insallah bir mucize olur ve aliriz kendisini. Ayala'yi ise hic takmayalim, kendisini su an Real istiyor, onun gelmesi imkansiz. |
çok iyi olur ama kaynak ezikmaç olunca insanın biraz kafası karışıyo |
bende süper bir oyuncu buda bizi yüz üstü bırakmaz insallaH ondan korkuorum :D |
Alıntı:
|
böyle bişey warmı yarın aksam hepimz öğrenrz ama bu adam hariak tam aranan adamların en iyisi :) |
inş.dogrudur gelirse tüm kupalar garanti |
Ben bu Helguerayi cok beyeniyorum nedeni de su: real madrid bir aralar cok kotu gidiyordu, herkesde moral bozuklugu vardi ama tek, bir tek savasan oyuncu vardi aralarinda. onun ismide Ivan Helgueradi. yani bu adam gelirse muhtesem olur. aslinda bu adam bir on libero ama defanstada oynayabiliyor. |
bu adam iyi adam neden olmasın? |
bence su dakkadan sonra cok zor.. heLe heLe kaynak sabah ve fotomacsa dogruysa biLe insanIn inanasI geLmiyo.. ama heLguera su takIma geLirse iddaa ediyorum turkiye ligLerinin geLmis gecmis en az goL yiyen takImI oLuruz.. ----------------runje------------------- ---------toraman--------zan-----helgurea-----ibo---------- ----------------------------koray-------------------------- --------kleb---------------------------------rico pasa------ ---------------------------deLgado------------------------ -----------------mert-------------------burak---- hemde acayip gol atarIz.... |
ya hiç bilgisi olan var mı.. Bu transferin en ufak bir doğruluk ihtimali hakkında |
Türkiye`de Saat: 17:10 . |