![]() |
Alıntı:
valla öyle |
beyler taransfer bitişine sayılı saatler kaldı görecez transfer varmı yokmu |
evet en azından delgado ve riconun gelişi gibi kabız olmayız |
ikiside kariyeri belli mükemmel topçular kim hayır diyebilirki |
kesinlikle ALIN ALIN ALIN... HELGUERA'yı old ubitti çok beyenirim...bence çok da iyi olur...teknik de bir futbolcu...ben BJK'ye gelmesini çok isterim... |
Haberin aynı gün hem sabah grubunda hem de hürriyette çıkması ilginç. Doğru olma ihtimalini arttırıyo. Yorum:Eğer doğruysa muhtemelen her ikisiyle de görüşme yapılıp okey alındı ve transferde ciddi bir yol katedilip imza aşamasına gelindi. Transfer bitimine saatler kaldığına göre her ikisi de imzayı bekler pozisyonda. Tigana bunlardan bir tanesini seçip imza attırılacak gibi. |
ya insallah doğrudur bu haber. |
bence ayala gelsın yae ama bu iş bir 2 günde bitecek bi iş değil.... |
eğer haberlerdoğruysa yıldızlar topluluğuna bi adam daha alıyoruz :D benim tercih ayalaolurdu ama helguera yada hayır demem :D:D |
ee bu ne olacak Ailton muamması! Kulüp bulmak için Almanya'ya giden, hatta menajeri tarafından bonservisinin 375 bin euro'ya alındığı açıklanan Ailton geri dönüyor... Brezilyalı yıldız Beşiktaş'ı, "Bonservisimi bedava verin, ayrıca 200 bin euro da para isterim. Bir kulüple görüşüyorum, olmazsa cuma günü geri dönerim" diye tehdit etti. İSTANBUL'DAN GİTMEM Beşiktaş'tan yıllık 1.6 milyon euro garanti para anlaşması olması nedeniyle Ailton'un Türkiye'ye geri dönerek bu parayı sadece antrenman yaparak almayı düşündüğü öğrenildi. Ailton, Trabzon ve Konya'dan gelen teklifleri, "İstanbul'dan başka şehirde oynamam" diye geri çevirdi. Kaynak: Pasfotomaç |
Türkiye`de Saat: 06:40 . |