![]() |
Mehmet sözünün eri olsaydı hiçbirşey olmazdı,o kadar lafı söyleyen sonra da yiyen topçuyu da ben takımımda görmek istemem |
Gün olur devran dönerr kayserii.... |
muhahaaha bizide evka4'e atsana aziz :D |
Bir Kayserili olarak Kayserisporun kume dusmesini istiyorum!! Bu Hurma ve Mamur gitmedende insallah guzel gunler goremezler!! |
Ne kadar kızarsak kızalım adamlar oyunu kuralına göre oynadılar. Sözleşmesi devam eden futbolcuyu önce kulübünden istediler... Bonservisini almadan adama forma giydirirsen böyle rezil olursun. Kayseri'ye ben çok fazla kızamıyorum. Adamlar kendilerine gelen teklifi kabul etti o kadar. Sonuçta Mehmet istemeseydi Fenere gitmezdi. Yani zorla filan satmadılar . Savaşı oyunu kuralına göre oynayan taraf kazandı. |
Alıntı:
|
yakışırrr:D |
Alıntı:
|
Beyler kendimizi eziklerin seviyesini indirmeyelim.. Adam gitti getirdi iste Mehmet topuzu.. Yok ozel soformus, yok ayagina gitmis bosverin bunlari.. |
olan olmuş artık biraz önce tv de imzayı atarken gördüm topuz pişmiş kelle gibi sırıtıyordu önümüze bakalım bizim altyapıdan çıkar topuz gibiler ama doğuştan beşiktaşlı olanlarından |
Alıntı:
|
adam topuz'u herşeye rağmen,tüm açıklamalara rağmen aldı,geldi,bindirdi,konaklayacağı yere kadar götürdü.ister hırs ister istek hangisi bilinmez ama adam öyle böyle bitirdi işi.. |
Alıntı:
:biggrin: |
1 - Siz sözleşmesi devam eden topçuya kulübünden habersiz forma giydirirken Beşiktaşlılık duruşuna uygunmu hareket ediyordunuz? Süleyman Seba , Baba Hakkı'da böyle yapardı değilmi !!!! 2 - Bugün bir kulüp sizden habersiz mesela Holosko'ya Bobo'ya kendi formasını giydirip gazetelere verse tepkiniz ne olurdu ? 3- Daha düne kadar Mehmet'in üstün özelliklerinden bahsetmiyormuydunuz? Bırakın bu işleri ...herkes Beşiktaşlılığın da Beşiktaşlılık duruşunun da, kimin buna uygun davranıp davranmadığının da gayet iyi farkında |
adam daha ne yapsın..10 gün boyunca ben beşiktaşlıyım,orda oynamak istiyorum dedi..sadece izledik,dinledik..başka da bir icraatımız olmadı bu konuda..sadece baktık,izledik..kılımızı kıpırdatmadık adamı almak için..kaldığı yere 2 yönetici göndermekle olmuyor bu işler..futbolcuya yüklenildiği kadar sanırım biraz da kendimize bakmamız gerekiyor..kabul edelim bu transferde kötü not aldık.. |
beşiktaşlıyım dedin nerde beşiktaşılılığın bizim yönetimde iş yok abi yaa |
Konu Kilitlenmiştir. |
| Türkiye`de Saat: 00:05 . |