![]() |
Mutlu Yıllar RamesooN (: Bugün 17 Haziran , Neşe Doluyor Insan :) Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık , Beşiktaş'ın Uğrunda Bayraklara Dolandık , Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi , Üzerinden Eksilmesin BEŞİKTAŞ Bayrağının Gölgesi Ramazan Abi.. :D:D:D Mutlu Yıllar.. http://3.bp.blogspot.com/_Sa8Pz2sPfF...ldiz_pasta.jpg |
eşinle birlikte nice uzun senelere ramazan..mutlu yıllar |
nice yıllaraa.. |
Çok Sevdiğim Abilerimden Ramazan Abim Nice Mutlu Senelere Ailenle ve bizlerle olman dileğiyle Mutlu Yıllar :) |
nice mutlu yıllara Ramazan:) |
İiiiKiiiiiiii doğduuuN.. Nice (sağLıkLı-Mutlu-HuzurLu tabii sevdikLerinLe) yıLLara (: |
dogum gunun kutlu olsun abi :) mutlu yillar |
nice seneler dostum |
iyiki dogdun :) |
doğum günün kutlu olsun :)... |
alen abı sorumu sormasanda ramazan abıı :d:D:D: mutlu yıllar abıcımm yenı yasın saglık mutluluk ve huzur getırır ınsallahhh: |
nice sağlıklı, mutlu yıllara:) |
Forumdaki en sevdiğim abilerimden ramazan abim.doğum günün kutlu olsun.Ailenle birlikte nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle:) |
Sağlıklı,mutlu,huzurlu nice nice yıllara... |
Nice sağlıklı,başarılı,mutluluk dolu ,sevdiklerinle beraber geçireceğin uzun yıllar diliyorum sevgili kardeşim... |
beşiktaşımla ve sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle abicim |
hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için..Beraberce nice nice , mutlu,huzurlu bol şampiyonluklu yıllara dostlarım..Hepinize sevgi ve saygılar..çok mutlu ettiniz beni.. |
nıce mutlu senelere sevdıklerınle saglıkla ve mutlulukla gırmen dılegıyle kardesım dogum gunun kutlu olsun |
ıykı doğdun :D Allah uzun ömürler versın |
Gardaşımmmm mı doğmuş bugün, amanınnnnn :D:D:D İyki doğdun gardaşım, iyki doğdun gardaşım, iyki doğdun, iyki doğdun, mutlu yıllarrrr sanaaaaaa :D:D Nice nice sağlıklı, mutlu yıllar gardaşım :) |
sağlık mutluluk ve huzur içinde sorunlardan uzak seneler diliyorum ramazan kardeşim doğum günün kutlu olsun nice yıllara :):):) |
Dogum günün kutLu oLsun abicim..Her gününün bir öncekinde daha huzurLu ve mutLu gecmesi diLeğiyLe..:) |
İyi ki doğdun abi.. |
İyki doğdun ramazan abi.. :) Nice siyah-beyaz seneLere.. |
iiki doGdn aßisKoooommmmm <3 (: |
Doğum gunun kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı şampiyonluklu kupalı yıllara :D |
mutlu yıllar abicim....nice senelere inşallah :) |
dogum günün kutlu olsun abi nice yillara umarim hersey istedigin gibi gecer o yorumlarini bu senede görmek dileyle :) |
doğum günün kutu olsun nice mutlu yıllara:):) |
Eyv.Çok Sağolun arkadaşlar..hepberaber nice senelere inş.. |
kankamm benim iyi ki doğdun da neden doğdun alem kral taraftar görsün diye doğduysan lafım yok benim kankam olmak için doğduysan onada lafım yok alem adam gibi adam görsün diye doğduysan ona da lafım yok eziklere laf sokmak içinde doğduysan ona da lafım yok tek lafım var İYİ Kİ DOĞDUN KANKAMMMM benim nice senelere eşin ve doğacak yeğen(ler)im ile birlikte :) |
nice mutlu senelere inşallah:) |
Alıntı:
|
Ramazan Abi'ye Tekrar , Bir Ömür Boyu Mutluluklar Diyerek Konuyu Kilitliyorum :D KONU KİLİT. |
Türkiye`de Saat: 20:10 . |