![]() |
Alıntı:
|
bence transfer yapılmaması iyi oldu. çünkü alacakları adam defans olacaktı. ama şuanki takım savunmamız yeterince iyi. tek eksik gezici forwet. çünkü forwetlerimizin hepsi nokta forwet(burak hariç o da sağ açıkta oynuyo)... |
Hiç bi bölgede sorun yaşamıcaz Kaleci uyum sağlıyamadı daha gerçekten büyük bi kaleci runje uyum sağlarsa çok iş yapacak |
tristan ve scaloni bos'ta yani gelebilir |
busene iyi transfer yptık tigana gnç oyuncu konusunda iyi bi hmle yptı bence.. ligin yrısında da tigana'nın isteği dogrultusunda bi ybncı transfer ypılckmısh |
ocak ayında defansta ve ön liberoda oynayabilen bi futbolcu alsınlar rüya takım oluruz |
baki hariç hepsi çok iyi |
su an tam bişey söylemek yanlış olur. ilerde görecez eksigimizi.zaten eksiklik 4 maçta belli olmaz.bence devre arası transferi de yalan.çünkü kimse oturmuş kadrosundan oyuncu vermez.ancak sıradan oyuncu alınır ya da takımında yedek kalmış oyuncu.onun için seneyi beklemeliyiz.bu takımla iyi işler cıkartacagımız kesin ama su derbilerden en az 4 puan almalıyız çünkü bizim en kritik virajımızbu derbiler.(6 puan almak süper olur tabi ama en az puanla atlatmakta iyi) |
önümüzdeki 3 maçıda rahat alırız. |
bence dandik 1 Transfer yaptik oda Baki Mercimek ama gerisi SÜPER. Sampioynuz bu sene ;) |
eet bence de çok iyi başka oyuncu almaya gerek yok |
arkadaslar bakiyi herkes goruyor ama nedense serdarın yaptıgı açıklamaları kimse onemsemior.Bu adam durmadan bursadan ayrıldığı için uzgun oldugunu en buyuk hayalininse kardeşiyle bursada beraber oynamak oldugunu soyluyor.besiktasa transferinide televizyondan ogrenmiş yoksa bursada kalmak istiomuş.BEN O FORMAYI BEŞİKTAŞ İÇİN HERSEYİNİ VERECEK ADAMLARIN GİYMESİNİ İSTİORUM SERDAR GİBİ BU FORMANIN AGIRLIGINI KALDIRAMAYACAK HERİFLERİN DEGİL.ve ona verilen parayada degmez |
daha once bende bakinin yanlis transfer olduguna inaniyordum ama goruyorum ki yanilmisim defans yapmamiz gereken maclarda baki ile sol bek guvende olur ama hucum hattinda bakinin bi katkisi yok bide yerini yadirgiyo asil yeri stoper.Baki bence joker oyuncumuz defansta gokhan koray dan biri cezali veya sakatlanirsa yerine baki oynar ama hucum yapmamiz gereken maclarda altini ciziyorum baki ile bi yere varamayiz deli oynamali..... |
baki bjk de stoperde oynayamaz.bjk defansı ilerde kuruyor.antalya maçındada gorduk ki bakinin arkayı supurme ozelliği yok.ve arkaya atılan toplarda hızlanması olmadığı için balili tipi oyunculara karsı cok sorun yaşarız.sol back te ibodan iyidir ama.galiba alışmış ibo sol iç oynamaya butun maç ilerdeydi soldan cok pozisyon yedik bundan dolayı.orta sahamız cok ofansif oldugu için defansın cakılı oynaması lazım duran top haricinde |
Alıntı:
|
transfer mevsimi kapandı, av mevsimi açıldı :D hepimize hayırlı olsun... |
Alıntı:
|
DOĞRUSUN ABİ :) |
Beşiktaşşşşş Bİ BEŞİKTAŞLI TÜM FENERLİ'YE 20 TRABZONSPORLU'YA VE 10 GALATASARAYLILARA BEDELDİR |
güçlü bir kadro kurduk bu sen inşallah şampiyonuz uefada en az yari final oynariz |
Alıntı:
bir beşiktaşlı alayına bedeldir.... |
bu kadro şampiyon olmaya yeter |
Sabir ve destek Arkadaslar bazilarimiz yeni transferler hakinda olumsuz konusuyorlar, hele biz kendi forumumuzda böyle negatif konusmamiz yanlis,biz takimimizin arkasinda durmaliyiz kaldiki lig daha yeni basladi neyin ne olacagini henüz net olarak tam belli degil bence kimi oyuncularin adaptosyonlari biraz gecikebilir daha epey bir zaman tanimamiz gerekir. |
Alıntı:
Bende tam boyle bi kadro dusunyodum ! |
bu sene çok dengeli ve güzel bir takım oluşturduk takımın içinde dünyada başarılı olan oyuncular var(kleberson,ricardinho),avrupada başarılı olan oyuncular var (delgado,runje),türkiyede belli bir kariyeri olan oyuncular var(nobre,koray,ali tandoğan,ibo toraman),beşiktaşta deneyinli olan oyuncular var(deli ibo,gökhan zan),gelecek vaad eden futbolcular var(burak,ibrahim akın,aydın,serdar,serdar kurtuluş) ve en önemlisi başarıya aç bir takım var inşallah iyi seson sonu istediğimiz yere gelecez |
Ben Ricardinho ve Delgadonun yanyana oynuyamamasından korkuyorum soldada oynuyamıo rico napcaklar 1 i yedek kalırsada olmaz :( |
zaten bir yabancı hakkımız var şu anda en kısa zamanda runje yi gönderip türk kaleci alalım ve bobo yu gönderelim.al sana 3 tane kontenjan hemen bir stoper bir ön libero veya solbek birde santrafor aldıkmı rüya takım oluruz. |
Fener Fathi Malik'e imzayı attıramadı sanırım. Onu alabilsek keşke... Defansın soluna çok iyi olur, Baki de Korayın yerine (ya da Gökhanın yedeği pozisyonuna) geçip Koray da ön libero mevkiine kayabilir. Bence süpper olur.. |
Bence transferlerin hepsi iyi. ( baki dahil ve daha iyi olacak) Yalnız kalan yabancı kontenjanı doldurulmalıydı. helguera gibi avrupada oynamış bir futbolcu alınsaydı iyi olurdu. antalya maçında gördükki iki futbolcu olmayınca (i.toraman-g.zan) defans yol geçen hanı gibi oldu. (uefada sıkıntı olabilir) bu adamlarında bütün sezon oynıyacaklarının garantisi yokya bence tek hata kontenjanı boş bırakmaktı. kadroya gelince; ---------------runje------------- ali tandoğan---i.toraman--g.zan---baki -------------kleberson--------------- burak---delgado---ricardinho---i.akın --------------nobre--------------- burakda i. akında nobreyi forvette yalnız bırakmazlar. Çünkü delgado ve ricardinho var ikiside muhteşem paslar çıkarıyorlar. klebersonda dahil. bu takım önüne gelene en az 3 atar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
korayı haklı akla hizmet ederek çıkarttın kardeş..onsuz olur mu hiç |
Alıntı:
Bu kadroyla cikarsak kumede zor kaliriz.:) |
devre arasında ben stoperden ziyade sağ ya da sol bek alınması taraftarıyım |
Alıntı:
|
devre arası tecrübeli ve en önemlisi uefada oynatabileceğiiz birini almalıyız |
devre arasında alınacak futbolcu için şimdiden çalışmalara başlanmalı,son ana bırakmayalım yine |
bence normal futbolsezonundan daha heycanli |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:07 . |