![]() |
İyiki doğdun Seyyah! :birthday::birthday: Dogum günün kutLu oLsun kuzumm :knuddel: nice seneLere hep birLikte insaLLahh ELifcim..:) :party::party: |
doğum günün kutlu olsun:) |
canımın içi bitanecik kardeşimmm iyi ki doğdun iyi ki varsınn... Nice mutlu senelere ... Hadi hisset yüreklerde bıraktığın tebessümleri Seninle çarpan yürek mutluluklarını Gül gez eğlen bugün senin günün unutma Bugün her şey senin için sadece Yüreğine bin taze mutluluk doğacak Yeni başlangıçlar müjdeleyecek bugün güneş sana Hayat daha bir anlam bulacak seninle Ve sen iyi ki doğmuş olacaksın bir tanecik kardeşim ELİF’ im |
Kanka Doğumgünün Kutlu olsun nice Mutlu senelere |
Doğum günün kutLu oLsun Elif (: Benim Doğum Günümü Kim Konu oLarak Açicak Acaba :/ 28 HAZIRAN Duyurulur :D |
doğum günün kutlu olsun konunun açılma saatine bayıldım:) |
nice mutlu yıllara:) |
doğum günün kutlu olsun elif nice güzel yaşlara :):):) |
Nice Senelere Elif..İyi ki Doğdun.. |
Nice Yıllara Kardeşim |
Elifcim iyi ki doğdun...Nice nice senelere:) |
İyi ki Doğdun.. |
Elifim,doğumgünün kutlu olsun canım.:)Her şey gönlünce olsun inşallah... İbrahim yine döktürmüşsün,süper olmuş.:) |
Doğum günün kutlu olsun Elif.Nice mutlu senelere:) |
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce:) |
doğum günün kutlu olsun :) nice yıllara mutlu huzurlu |
Alıntı:
az bile Elif için ama ablam sende biliyorsun ki :) |
doğum günün kutlu olsun :)... |
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yeni yaşlara :birthday: |
doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara:)bugünde ne kadar doğan olmuş:D |
Alıntı:
|
hepinize çok teşekkür ederm...iyi dilekleriniz hepimiz için gerçek olur inşallah... özellikle konuyu açan kuzum pıncır'ma ve bitanecik ibrahim abime ayrıca teşekkür ederm... iyi ki varsınız hepiniz...sizi çok seviyorum :) |
Kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm mMmmMm :) İyki doqdun herßi$eim..hep yanımDa oLan ßenim ßiricik böjüqüüm :) İyki vaRsın canımMmın iÇi :) Seni coook seviyoRum :) |
doğum gunun kutlu olsun iyikı doğdun yavrumm :D http://images.hemalhemsat.com/GetIma...445&Height=345 budaa hedeyyen imzalı forma begenmen dılegıyle :cool::sasu::D:D:D |
böyle hediyeye can kurban esma'm :D:D |
dogum gunun kutlu olsun ... mutlu yillar :) |
doğum günün kutlu olsun :) |
Nice Yıllara Elif... Allah sevdiklerini başından eksik etmesin. |
iyiki doğdun elifcim inşallah yeni yaşında bütün güzellikler seninle olsun:):) |
dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu senelere elif |
tekrar hepinize teşekkür ederm ...:) |
tekrardan nıce mutlu senelere konu kapatılmıstır. |
Türkiye`de Saat: 01:31 . |