![]() |
valla bu sene Lig süper oldu özellikle Anadolu takımlarının ezik görüntüsüne Kayserispor , Manisaspor ve Sakaryaspor son vericek özellikle manisa büyük patlamalar yapıcak bu sene çok güçlü kadroları var hele o Lukas Zelenka. ben Manisalıyım yakından izliyorum Pragtaykende biliyorum Avrupada gelecek vaad eden oyunculardan birisi Yeni Nedved diyorlar ona. Ama en iyi transferi açıkçası BJK ve Fenerbahçe yaptı lig zaten 2 Takım arasında geçicek Beşiktaş 3 Kupayıda alır :) |
Alıntı:
|
ben bu takıma güveniyorum.10. haftada puan farkı 5 i geçer. |
Alıntı:
Musampa'nin neresi iyi Allah askina? Adam Besiktas'a gelse ben butun gun hungur hungur aglarim.:rolleyes: |
en iyi transferleri yine biz yaptık,iki yıldız birden delgado ve rico |
Alıntı:
|
Eskidendi Musampa, son 2-3 yildir hic ortalarda yok, tamamen coktu. Marcelinho ise tamamen buyuk bir hataydi, elinde Szymkowiak ve Gokdeniz olan bir takimda asla Marcelinho'yu almam ben, simdi onlari bir arada oynatamiyor.... |
bu sene gçn seneye gore daha az para hrcndı ve kalite oyuncular geldi..ezikfb ise şmpıonlr liginden elendi tribün kfr edince transfer yptılr :D |
Alıntı:
|
beyler şu gs nin aldığı mehmet topal hakkında bilgisi olan varmı nasıl bi futbolcu bu adam |
Türkiye`de Saat: 05:40 . |