![]() |
Luciana Transferi Son Anda Engellendi Müthiş iddia... Luciano'nun transferini son anda kim, nasıl engelledi? Perde arkası... Beşiktaş Yönetimi'nin Luciano ile anlaştığı ancak bu transferin son anda gerçekleşmediği iddia edildi. İşte perde arkası gelişmesi; http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Transferin bitmesine iki gün kala Pascal Cygan'la prensip anlaşmasına varan Yönetim Kurulu, Arsenal'in bu futbolcuyu Villerreal'e vermesinin ardından Luciano ile temasa geçti. Beşiktaş yönetimi bunun üzerine Fenerbahçe ile transferin son günü yollarını ayıran Luciano ile temasa geçti. tigana'nın "mutlaka kadroda görmek istiyorum" dediği Luciano ile pransip anlaşmasına varıldı. Ancak bu görüşmeyi haber alan Fenerbahçe Başkanı Aziz yıldırım yakın dostu Murat Aksu'yu arayarak Luciano'nun Beşiktaş'a transfer olmamasını istediği öğrenildi. Yıldırım'ın ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da Aksu'yu aramasını sağlayarak Aksu'yu ikna ettiği iddia edildi. Murat Aksu'nun da bu gelişmelerin ardından bu transferi engellediği sızan bilgiler arasında... -------------------------------------------------------------------- iyi olmuş çok sevindim gerkesizdi kaynak kartalhaber |
yalandırr ya inanmayın iki takımın arasındaki rekabeti kızıştırmak için bu haberler yayınlanıyor |
defans yapamayan ve aynı zamanda sakat olan luciano'yu isteyen kim?.. |
böyle saçma haber görmedim,başbakan murat aksuyu arayacak lucianoyu almayın die?:) gelmesin zaten isteyen de yok lucianoyu |
balon haber.... tigananın oyun içinde disiplinsiz kalan bir oyuncuyu sakatlığına rağmen isteyeceğine inanmıyorum...iyi oldu alınmadığı |
haber yapmak adına iyice adileşmeye başladılar. |
kaynak yazıyo işte üzerinde arkadaşlar bana kimse bişe demesin :) ben sadece paylaştım :) |
Alıntı:
|
kolpa haber bence iikide gelmemiş defans yapmayı bilmio |
Yalan Bu Haberler.... Bizi Kızdırmak Icin.. Iki Takımı Birbirine Düsürmek Icin...! |
luciano kimkii yaaa.... !!!!!!!!!!!!!!!!! |
1-Azize kimki biz bir transfer yapacaksak onun lafıyla vazgeçeceğiz 2-Luciano kimki biz onu alalım,eziklerin bile istemediği sakat biir adam.Tigananın onu istediğine inanmıyorum,iki tane baki takımı mahvedebilirdi. Bizim gündemimize bile düşmemesi gereken,ancak eziklerde oynayabilecek bir adamdı işte... |
Türkiye`de Saat: 06:40 . |