![]() |
Bir Bakarsanız sevinirim...Arkadaşımızın Birinin Ricası.... ya öyle kaynak falan degil.bern kütahyadayım.inönüye maça otobüs kaldırcam trabzon maçına ama kişisayısı cuma belli olacagı için şu an ne bilet alabiliyorum ne de sayı verebiliyorum.cuma belli olacak kişisayısı .bu konuda bana yardımcı olabilcek birisi çıkar diye konu açmak istedim..... --------------------------------------------------------------------- mesaj aynen bu şekilde yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen konu altına yazsınlar..... |
arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.cuma günü bilet alabilecegim bir yer varmı? |
gişelerden ve biletixten bulabileceğinizi sanmıyorum full çeker bi tanıdık falan kovalamanız lazım inşallah bulunur. |
evet bende o güne kadar biter diye endişelendim.kişi sayısıda cuma belli olacagı için gidip şimdiden bilet alamıyorum.mesela cumadiyecegim 40 kişi c.tesi gidip biletleri alcam parasını vercem böyle bişey lazım bana ama zor galiba:((( |
yerli kardeşim inş yardım edecek birilerini bulursun...valalhi ne güzel maçı stadyumdan izleyeceksiniz :) biz adanadayız zor oluyo gelmesi gitmesi :D |
valla bizede öylede kardeş otobüs tuttuk o yüzden ama bilet sorunu işte |
istanbulda VE TRABZON MACINDA OLMAYI COOOOOK isterdim |
Vallahİ KardeŞ Artik Bİzİm Stada Kombİnesİ Olanlar Bİle Zor Gİrİyo Sen Cuma GÜnÜ 40 Bİletİ Birak Bİ Tane Bİle Bulamazsin |
çarşıdan gurubundan bi tanıdığın varsa her türlü girersin buna bakıyo artık bu işler |
Türkiye`de Saat: 17:25 . |