![]() |
Alıntı:
ıstersenız bakmayınnnnnnn:coffee::coffee: |
bana uyar da sen ıstedın dıe bakmıstım :D nese konu daalmasın |
Alıntı:
|
ben bunu daha önce dnlemstm cok guzel bır hıkye bnde zmnnda buna benzer bırsey yasadım ama allahtan kı ıntıhar eden fılan olmadı :) |
ALLah yastmasn kımseye ya..! |
amin :) |
kırk bın kere amın:D |
vay cok guzelmıs emegıne sağlık |
Alıntı:
tskLer cnm.. :) |
kardeşim kızın suçu.Çocuk nereden bilsin. Bir tek güzel söz bile söylememiş 2 yılda.Daha ne olsun Bir de milletin içinde rezil etmiş ''ben hemşiremiyim.Annesi baksın'' diye. ayıp be ayıp.Kızın yaptığı tam ahmaklık. Yaptığı davranışlar sevdiğini göstermiyor. Allah rahmet eylesin:) Paylaşım için teşekkürler.Daha öncede bu konu verilmişti ama unutmuştum.Hatılattığın için sağol:D:D |
ama demkkı kızda sevıyokı 2sene surmus hersey cocuqun ıstedıqı qıbımı qıtcek kız dıyokı bılırsın duyqusallıqı sevmem dıyo.. |
çocuk acı çeke çeke sürdürmüş 2 yıl boyunca.Baksana şiirini ne okumuş ne de merak etmiş.Kendi diyo acı çeke çeke sürdürdüm.O gün kafamda bitirdim diye Ayıp denen birşey var yav.Ben kıza şiir yazıcamda kız benim şiirimi okumamı istemeyecek.Üstelik umursamayacak:D Duygusal olmayan kızı napayım ben.Sevmek duygusal bir iştir! duygusuz bir kızla belli bir yere gidersin ancak.Elbette bir sonu olur :) Yok aga.Ben olsam bende ayrılırdım.Ama direkt intihar etmek biraz abartı olmuş:DKafadan uydurulmuş bir hikaye bence:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:07 . |