![]() |
Canım Abim'e; Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya. Rengârenk batan günü al karşına. Bir renk, de kendinden kat. Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak. Kapat gözlerini bir hikâye yarat. Vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını kat. Kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut. Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt. Yalnızlığın saltanatını sür, sür ama. Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver. Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana. Mutlu yıllar, mutlu yıllar abim sana :) Abim, İstanbul sevgini anlatan bir şiir ve video, senin için :) Sevdiklerinle beraber nice mutlu günlerin olması dileğiyle :) İyi ki varsın, iyi ki Semoş'un abisisin ;) Evin içinde bir oda, odada İstanbul Odanın içinde bir ayna, aynada İstanbul Adam sigarasını yaktı, bir İstanbul dumanı Kadın çantasını açtı, çantada İstanbul Çocuk bir olta atmıştı denize, gördüm Çekmeğe başladı, oltada İstanbul Bu ne biçim su, bu nasıl şehir Şişede İstanbul, masada İstanbul Yürüsek yürüyor, dursak duruyor, şaşırdık Bir yanda o, bir yanda ben, ortada İstanbul İnsan bir kere sevmeye görsün, anladım Nereye gidersen git, orada İstanbul. İstanbulu Dinliyorum O.Veli Kanık www.forum47.com Pashawatt |
mutlu yıllar :) doğum günün kutlu olsun |
mutlu yıllar doğum günün kutlu olsunnn :) |
nice mutlu yıllara abicm.. rabb'm hep istediklerinle yaşatsın seni inşallah... |
oo engın bılgılerınden yararlanmak ne hos abıcım ııyıı kı varsın dogum gunun kutlu olsunnn |
doğum günün kutlu olsun abi :)... |
Forumdan değer verdiğim insanlardan İrfan Abim Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle inşallah Yeni yaşının huzur mutluluk para getirmesi dileğiylee İyiki Doğdun :) |
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..hepinizi çok seviyorum... |
dogum gunun kutlu olsun urfan abi :):) |
Tekrar'dan iyiki Doğdun abi.. LOCKED. |
Türkiye`de Saat: 23:27 . |