![]() |
Mutlu yıllar Semra... mutlu yılar semra mutlu yılar mutlu yılar sana iyi ki varsın canım benim.... |
doğum günün kutlu olsunn:):) |
Doğum günün kutlu olsun semra Daha nice mutlu senelere. : ) |
En güzel yıllar,en güzel yaşlar senin olsun sevgili Semra..iyiki varsın...seni çok seviyoruz... |
nıce yıllara.. |
mükemmeL yıLLarLa doLu nice seneLere Semra aßLa :) iyiki doqdun :) |
doğum günün kutlu olsun Semra ablam:) sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara.. |
doğum günün kutlu olsun her günün hep böyle olsun yeni yaşın yeni mutluluklar huzur dolu ve sağlık dolu olsun iyiki doğdun :) |
her zaman yanımda olan ablam içinnhttp://bp0.blogger.com/_g9kyPW7j_I4/...U+PASTA+13.JPG |
iyiki doğdun nice senelere tüm sevdiklerinle yeni yaşının sağlık huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle dogum günün kutlu olsun semra :) |
yeni yaşında bütün güzelliklerin seninle olması dileğiyle mutlu yıllar semracım:) |
Semracım nice mutlu senelere gerçekten yanında olmasını istediklerin ile daha nice mutlu ve sağlıklı senelere girmen dileklerimle İyi ki doğdun |
Hangi düş kaçmışsa ellerinden Hangi hüzünler sarmışsa dört bir yanını Boşver aldırma hiç birine Aslolan sensin değişemeyecek… Zaman ne kadar çabuk geçsede Sevgiler kalpte hissedildikçe Yolunda nice sevinçler seni beklemesi dileğiyle İyi ki doğdun ve iyi ki varsın… Benim biricik bitanecik yoldaşım… |
nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler geçirmen dileğiyle |
yeni yaşın kutlu olsun nice yıllara ;) |
doğum günün kutlu olsun.. mutlu yıLLar.. |
mutlu yıllar semre gözlerinde hayat dolu bakışlar hiç eksik olmasın iyiki varsın |
Doğum günün kutlu olsun :):) iyiki varsın semra:):) |
doğum günün kutlu olsun..sevdiklerinle nice güzel yaşlara.. |
iyi ki doğdun semra , iyi ki doğdun semra , iyi ki doğdun iyi ki ....mutlu yıllar sana.. Canım kardeşim iyi varsın , iyi ki tanıdık seni..Yeni yaşın sana sağlıklı,sıhhatli,ailen ve sevdiklerinle beraber , bol paralı günler getirirken :) , huzuru da yanından hiç ama hiç ayırmasın.. Nice nice senelere Semracım :) |
doğum günün kutlu olsun Semra..nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllara |
:birthday::birthday::birthday::birthday: :flowers::star:DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AßLACIM... NİCE MUTLU YILLARA...İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN...:star::flowers: :birthday::birthday::birthday::birthday: |
Yaşlandık :p Çok duygulandım...Sıcaklığınız, arkadaşlığınız, kardeşliğiniz ve güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, iyi ki varsınız:) İnşallah hep birlikte daha nice senelere :) |
Nice Mutlu senelere AbLacım Her istediğin Olur İnşallah İyiki Doğdun (: |
doğum günün kutlu olsun semra yeni yaşında yeni mutluluklara yol alman dileğiyle:) |
dogum günün kutlu olsun nice yillara |
doğum günün kutlu olsun yoldaş :)... |
Doğum günün kutlu olsun.Sağlıklı ,mutlu ,huzurlu nice nice senelere....İyi ki varsın.:) |
Ne güzel insanların içindeyim ben yahu :p Kendimi çok şanslı hissediyorum, teşekkür ederim herbirinize :) |
Doğum günün kutlu olsun ablacım nice mutlu yıllara:) |
doğum günün kutlu olsun abla..nice mutlu seneleree |
Ablaların kralicesi bitanesi , her zaman yanımda olan ve benim de her zaman yanımda olmasını istedigim kişilerden biri :) Canım ablam iyi ki dogmuşsun iyi ki varsın :) |
Mutlu Seneler |
Can kardeşimsinnnn :) Her zaman seninleyim ;) Teşekkür ederim hepinize :) |
Doğumgünün kutlu olsun canım.. sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar geçirirsin inşallah :) |
mutlu yıllara semra :) |
tekrardan nıce mutlu senelere semracım konu kapatılmıstır ;) |
Türkiye`de Saat: 19:40 . |