![]() |
gelip tepene dikilirler böle kıl kıl kağıdına bakar tedirgin ederler en uyuz oldum hareket. |
konuşanlar Cevap şıklarını birbirine soranlar zırt pırt tuvalete gidenler dışardan gelen sesler ayakkabılarını yere sürten tipler Sayfaları haşur huşur çevirenler Burnu akıpta silmeyi akıl etmeyen uyuzlar Hocanın topuklu ayakkabılarıyla etrafta dolaşması Bön bön gelip kafanda dikilip resmen engel olması Grubunu kodladın mı flan die soruları ararda yöneltmesi Helede sınav dershanedeyse bebeklerin ağlama sesleri |
mjs gelmesine" melike matları i yazsana kuzu yoksa annemgil beni çok kötü azarlıyazklar." die gelen msja gıcık kaparım etrafımından öyle etkilenmem |
öss de piknik yapanlar:D |
yanımdaki nezle bi insan olmaası uyus eder beni burnunu çeker ıyhhhhhhhh :S |
Alıntı:
birde hep banamı denk geldi bilmiyorum ama takıp takıştırıp koluna cevap kağıdına her uzanışında bilekliklerinin çıkardığı o lanet ses...bu sınavdada olursa kalkar parçalarım herhalde kızı... |
hocanın gelip de kafanda dikilmesi yer mi yok koca sınıfda git başka yere nasıl olsa sınav bitince bol bol bakacan kağıtlara git da git! |
Hocaların topuklu ayakkabılarıyla tak tak yürümesi ve birinin sürekli kopya çekmeye çalışması.Kopya verince brileri çok ileri gidiyor.Her soruyu soruyor.Uyuz oluyorum |
deneme sınavlarından kopya çekip kendini kandıran üstün zeki insanlar |
üniversite yıllarındaki her kitabın açılabilip her notun serbest olduğu sınavlar:D |
Türkiye`de Saat: 12:21 . |