![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #41 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() partileri ve siyasal düşünceleri konuşmayalım Burası Beşiktaş forumu madem ve Hepimiz Beşiktaşlıysak eğer ![]() isteyene değil Hepinize gider !!! | |||
| |
| |
| | #42 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazdıklarında biraz daha dikkatli olmannı tavsiye ederim
__________________ ![]() | ||
| |
| | #43 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Emin okli bizde Beşiktaş çocuğuyuz..Hı kimse kimseden daha iyi Beşiktaşlıyım diye sorgulayamaz..Herkez kendinden daha iyi Beşiktaşlıdır.Buraya yazmışsında Beşiktaş çocuğuyum diye buraya takılanların hepsi O renklere gönül vermiştir.! | ||
| |
| | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | | ||
| |
| | #46 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ATATÜRK herşeydir.gerektiğinde asker gerektiğinde devlet adamı...nasıl olamaz devrimci anlamadım yaa...hitler devrimci olamaz zaten çünkü yaptığı bir devrim yok...ATATÜRK en büyük devrimcidir bence en büyük devrimi de en büyük eseri de TÜRKİYE CUMHURİYETİ dir...ATAM madem liderin mao neyin oluyo uzaktan akraba...![]() yemişim leninizmmi mao yu marksizimi...yaşasın kemalizm...sosyalistim demişsin ama anlamadım ben...neyse saygı duymak herkesin görüşüne...biz haddimizi biliriz.. aştıysak affola...adam gibi adam ATAM...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | |||
| |
| | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
bi kere hitap ettigin konustugun insana yürü ya demen zaten en başka kaybettin anlamına gelio Sana göre atatürk herşey Bana göre degil kardeş farklı görüşlerede saygı gösterelim lütfen | |||
| |
| | #48 | |||
Sadece Beşiktaşlıyım ![]() ama beste öyle gerisini biliyonuzdur zaten anladın sen onu ![]() | |||
| |
| | #49 | |||
o zaman sende akıllı konuş ! akıl yaşta değil baştadır !!! o sözü şunun için söyledim !!! bi beste var yukarda da yazdım ![]() anladın sen onu madem yaşın büyük bilirsin o besteyi ![]() | |||
| |
| | #50 | |||
birbirinizi savunmanızdan bahsettim... madem bir yanlış var öteki elemanda da suç var ![]() sadece bana konuşarak bir yere varamazsın ![]() | |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |