![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Devlet-Siyaset Bu Bölümde devlet adamlarının bilgileri bulunur |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ANILARINIZ ONURUMUZ, YOLUNUZ YOLUMUZA IŞIK OLACAKTIR !.. Yaşasın Tam Bağımsız ve Gerçekten Demokratik Türkiye !.. Yaşasın Kürt ve Türk Halklarının Kardeşliği !.. Kahrolsun Faşizm !.. Kahrolsun Emperyalizm !.. Yaşasın Marksizm ve Leninizm !.. Yaşasın İşçiler ve Köylüler !..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
nie ATATÜRKÇÜLÜK yaşamıyo nie ATATÜRK ilkeleri yaşamıyoda ATATÜRKÜN BÜYÜK LİDERLİĞİNİ kabul eden leninizm yaşıyo ??? nie ATATÜRKÇÜYÜZ denilerek ölünmüyo...nie yüzyılın en büyük liderinin izinden gitmek yerine Lenin örnek alınıyo...lütfen arkadaşlar yapmayın...EN BÜYÜK DEVRİMCİ ATATÜRKTÜR LÜTFEN Bİ BAŞKA ÖRNEĞE DE GEREK YOKTUR...NEDEN GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDEKİ HER RESMİ DAİREDEKİ ATAMIZI GÖREMİYORUZ DA BİLMEM LENİN MİŞ MAO YMUŞ...kahrolsun Marksizm ve Leninizm !.. yaşasın T.C yaşasın tam bağımsız TÜRKİYE yaşasın ATATÜRKÇÜLÜK yaşasın KEMALİZM...ULU ÖNDER ATATÜRK
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
Sen daha devrimci görmemişsin veya Devrimcinin ne oldugunu bilmiosun Atatürk devrimci deil askerdir. Ve dünyada hitler dahil hiç bir asker devrimci olarak görünMez ATATÜRK BİZİM LİDERİMİZDİR... DEVRİMCİMİZ DEGİL... BU YANLIŞI DUZELTMEK istedim ![]() | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ATATÜRK herşeydir.gerektiğinde asker gerektiğinde devlet adamı...nasıl olamaz devrimci anlamadım yaa...hitler devrimci olamaz zaten çünkü yaptığı bir devrim yok...ATATÜRK en büyük devrimcidir bence en büyük devrimi de en büyük eseri de TÜRKİYE CUMHURİYETİ dir...ATAM madem liderin mao neyin oluyo uzaktan akraba...![]() yemişim leninizmmi mao yu marksizimi...yaşasın kemalizm...sosyalistim demişsin ama anlamadım ben...neyse saygı duymak herkesin görüşüne...biz haddimizi biliriz.. aştıysak affola...adam gibi adam ATAM...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | |||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
bi kere hitap ettigin konustugun insana yürü ya demen zaten en başka kaybettin anlamına gelio Sana göre atatürk herşey Bana göre degil kardeş farklı görüşlerede saygı gösterelim lütfen | |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |