![]() |
Alıntı:
partileri ve siyasal düşünceleri konuşmayalım Burası Beşiktaş forumu madem ve Hepimiz Beşiktaşlıysak eğer ;) isteyene değil Hepinize gider !!! |
Alıntı:
|
Emin okli bizde Beşiktaş çocuğuyuz..Hı kimse kimseden daha iyi Beşiktaşlıyım diye sorgulayamaz..Herkez kendinden daha iyi Beşiktaşlıdır.Buraya yazmışsında Beşiktaş çocuğuyum diye buraya takılanların hepsi O renklere gönül vermiştir.! |
Alıntı:
söylediklerini yaşına veriyorum yoksa sana haddini bildiririrdim ben |
Alıntı:
yaran varki gocunuyorsun!!! |
Alıntı:
yemişim leninizmmi mao yu marksizimi...yaşasın kemalizm...sosyalistim demişsin ama anlamadım ben...neyse saygı duymak herkesin görüşüne...biz haddimizi biliriz..;) aştıysak affola...adam gibi adam ATAM... |
Alıntı:
bi kere hitap ettigin konustugun insana yürü ya demen zaten en başka kaybettin anlamına gelio Sana göre atatürk herşey Bana göre degil kardeş farklı görüşlerede saygı gösterelim lütfen |
Alıntı:
Sadece Beşiktaşlıyım ;) ama beste öyle gerisini biliyonuzdur zaten :) anladın sen onu :D |
Alıntı:
o zaman sende akıllı konuş ! akıl yaşta değil baştadır !!! o sözü şunun için söyledim !!! bi beste var yukarda da yazdım ;) anladın sen onu madem yaşın büyük bilirsin o besteyi ;) |
Alıntı:
birbirinizi savunmanızdan bahsettim... madem bir yanlış var öteki elemanda da suç var ;) sadece bana konuşarak bir yere varamazsın ;) |
Türkiye`de Saat: 16:54 . |