![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Dişi Kartallar Bu Bölüm de Dişi Kartallar Bayanlara özel konuları açabilirler. tartışabilirler. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | besiktas aski baskadir ya, televizyondan mac izlerken istanbulldaki arkadaslarimizin sarkilarina eslik etmekdir besiktaslilik...gögsünü gere gere besiktasliyim demektir besiktaslilik...evlenecegim kisi besiktasli olmali demektir besiktaslilik....nereye gidersem gideym, siyah beyaz giyinmektir besiktaslilik....ve bir disi kartall olarak, ibrahime toramana hayran olmaktdir besiktaslilik....burak yilmazi sevmekdir besiktaslilik...kim olursa olsun (sergen bile olsa) besiktasa zarar vermek isteyen kisilleri kinmakdir besiktaslilik....ayrica imzamda cok sey diyor aslinda...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bende koyu besiktasliyim ![]() ![]()
__________________ {o,o} {o.o} {o,o} |)__) |)_(| (__(| -"-"- -"-"- -"-"- O RLY? YA RLY! NO WAI! | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | biz kendi bölümümüzde Beşiktaşımıza olan aşkımızı burdan ifade ediyoruz ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |