![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Dişi Kartallar Bu Bölüm de Dişi Kartallar Bayanlara özel konuları açabilirler. tartışabilirler. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya gonul almak icin illa ole pahali bisey almak gerekmior,, gecmislerden hatiralardan bi kac bisey hazirlayip ona sunabilirsin mesela hatiralardan olusan bir video ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bulabildin mi dostum bişiler...merak etiimdi... ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kocaman bi ayı al..ben çok sewerim şahsen.boyları orantılı olsun ceeeeeeeeee yap karşısında ![]() ![]() ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bncee tek tasss ewlenme teklif etmiceksennn hiç almaa bna göre tek tas özeldirrr ve teklif edilecei gün verilince daa bi anlam kazanırr her sewgililer gününde bnceee tek tas alınmasss bak meselaa konusan pelus ayıcıklar var seni sewiorum felan diolarrr onlardan al.konuşması art diil böle ellerinde kalp oluoo üstünde seni sewiorum felan yazıoo bnce all hoş olur yanii :]umarım yardımcı olmusumdur ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bncee tek tasss ewlenme teklif etmiceksennn hiç almaa bna göre tek tas özeldirrr ve teklif edilecei gün verilince daa bi anlam kazanırr her sewgililer gününde bnceee tek tas alınmasss bak meselaa konusan pelus ayıcıklar var seni sewiorum felan diolarrr onlardan al.konuşması art diil böle ellerinde kalp oluoo üstünde seni sewiorum felan yazıoo bnce all hoş olur yanii :]umarım yardımcı olmusumdur ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/disi-kartallar/52716-disi-kartallar-bana-yardim-edebilir-misiniz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-03-2008 20:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |