![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Dişi Kartallar Bu Bölüm de Dişi Kartallar Bayanlara özel konuları açabilirler. tartışabilirler. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | • En yakın kız arkadaşını sevgilisinden kıskandığı için sürekli onun dedikodusunu yapmak en cok yaptıgınızda bu sanırım ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Engin tecrübelerinizden faydalanmak bizleri çok mutlu ediyor.İyiki varsınız... Bu kadar şikayetçi olup yine kız arkadaşınız olmadan yapamamanız da ne yaman çelişki böyle ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bayanlar kompleksli olarak gösterilmiş cogu maddede ama işin kötü yanıda bunları cok dogru olması ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ağlarken yalnız olmayı istememeye katılmıyorum. ben ağlarken yanımda kimsenin olmasını istemem.kendime çekilmek beni daha fazla dinlendirir
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
niye milletin önünde ağlıyımki neymiş en büyük silahımmış kesinlikle katılmıyorum, çanta kullanmaktan nefret ederim genelde kullanmam zaten, ben bileklik takarım takarsam ki onu da özellikle göstermem bu işler bana ters, tek bir tanesi uyuşmuyo benle
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Mavi’nin yeni alışveriş kartı ve özel müşteri programı Kartuş; boşken de doluyken de kazandırıyor. Kartuş’a sahip olanlar, ilk alışverişlerinde, “hoş geldiniz” hediyesi olarak %15 indirim fırsatı yakalıyor. Nakit veya kredi kartıyla yapılacak ödemelerde de alışveriş tutarının %5’i değerinde puan kazandırıyor. Kartuş doldukça, Mavi’den bedava alışveriş yapma olanağı sağlıyor. Kartuş’u kullananlar, Mavi’nin kampanyalarından, kişiye özel fırsatlarından, promosyon ve tanıtımlarından ayrıcalıklı olarak yararlanabiliyor. Mavi Jeans, 15 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında, Kartuş’la en yüksek tutarda alışveriş yapan 3 kişiye, ayaklarını yerden kesecek Vespa LX motorsiklet hediye ediyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/disi-kartallar/61932-kadinlarin-en-belirgin-ozellikleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 18-05-2008 08:22 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |