![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() |
Erkekler çoğu zaman kadınların çok konuştuklarından şikayet eder ancak duymak istedikleri şeyler de yok değil. İşte her erkeğin eşinden, sevgilisinden duymak istediği şeyler.. 1- Pırlanta yüzük mü? Ben böyle hediyelerle mutlu olmam ki!! Benim için bana vakit ayırman 2 karatlık pırlanta yüzükten daha önemli... 2- Seni şimdi, şu an, burada istiyorum.. 3- Birçok kızla ilişki yaşamış olman sorun değil, ne kadar çok flört yaşadıysan o kadar iyi.. 4- Kendimi hiç senin kollarında hissettiğim kadar güvende hissetmedim.. 5- İnanamıyorum bunlar uzun süredir almak istediğim ayakkabılar, çok teşekkür ederim. 6- Ben alışverişe yalnız gitmek istiyorum canım. 7- Canım benim sen kalkarsın altından, sana güveniyorum ben. 8- Canım ben senin vereceğin her kararın arkasındayım. 9- Hayatım biraz daha pastırma yemek ister misin?
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 7- Canım benim sen kalkarsın altından, sana güveniyorum ben. ona güvendiğini belli etmek ilişkinin en sağlam parçası bence...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | 9- Hayatım biraz daha pastırma yemek ister misin? böyle diyecek bi kadın hayatımda tanımıyorum ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4- Kendimi hiç senin kollarında hissettiğim kadar güvende hissetmedim.. kesinlikle...ama yamukluk parayla değil ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ben beklemem açıkcası ki bunu derse açık söylüyorum kıyametin kopmasına fazla bir vakit kalmadığını düşünürüm...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |