![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bir grup erkek beşiktaşlı içinde otururken kendini fanatikliğiyle övenlerin yanında beni tanıyanların o sizi cebinden çıkartır deyimi bnm için ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #34 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | "BEşİKTAŞLIYIM"cümlesini gözlerim parlayarak,içim içime sığmayarak ve başım dik,gururlu bir şekilde söyeleyebilmek kadar güsel ne var ki? Hiç bir erkeğe aşık olamadım,ona olduğum kadar..Bu yzden ki btn erkk arkadaşlarım bnm Bjkye aşkımı görüp BEşiKTaŞKlı olmuştur.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Anlatılamayıp..ancak yasanabilenen bi duygudur bu...Armaya, formaya ,renklere aşık olmaktır..hic bir beklenti icerisinde olmadan tribünde tek yürek olup Aklımda bir tek sen fikrimde bir tek sen...... diye bagırmanın verdiği tarfsiz duyguya karsılık gelen kelime hic bir kitapta yoktur...Gol yiyince mesale yakmaktır..Hayata siyah-beyaz bakmaktır BESİKTASlı olmak..ve BESİKTAS'lıyım demenin verdiği gurur ve mutluluk hicbirseyde yoktur.
__________________ dertler bize sevdalı,biz besiktAs'a... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Anlatılmaz Bir Duygu Siyah-Beyaz... Yaşam,Aşk,Gurur Nasıl Anlatırılır ki Şimdi =) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßesiktAsLı oLmak anLatıLaßiLir mi ki o askı yasamayana ? o askı damarLarnda hissetmeyene .. kac tane trißün kokonası aqLamsdır mac kayßettık dıe .. daha takım ataqa cıkarken qoL oLucanı anLayaßLmekdr .. ßiri yanında kartaLına askına Laf söLediqi zaman tek ßasına kız ßasına o kisinin o kisiLrin üsdüne yürüyeßLmekdir .. yeniLdiqimiz zaman ßi qün sonra okuLa formayLa ßoynunda atkıyLa ßasın dik qideßiLmekdir .. sırana yazdıqın ßJk marsLarına kızan hocaya Laf sokup uzakLasmasını saqLamakdır .. kartaL oLmak ayrıcaLıkdır da ,disi kartaL oLmak daha ßi ayrıcaLıkdır ..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşlılık anlatılmaz yaşanır...Beşiktaş benim için bir aşk bir tutku.. Kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım..beşiktaşla ağladım beşiktaşla güldüm Hayatımda hiç birşey beni beşiktaşın kazandığı zamanki gibi mutlu edemedi.. o şampiyonluk sevinçlerini az da olsa yaşadığım için allah'ıma binlerce kez şükediyorum ve o sevinci tekrar yaşamak için her gün dua ediyorum.. Yensede yenilsede bir dişikartal olarak yanında olamasamda kalbim hep Beşiktaşımın yanında! HEP DESTEK TAM DESTEK!! ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |