![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #122 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #123 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
demedi demicem emin ol ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #124 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #125 | ||
__HaNiFi_&_KüBrAm__ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | ah ah benımde bı sevdıgım var adı kubra onu 3-4 seneye yakındır sevıyorum ama o benı sevmıyor arkadaş olarak sevıyormus....ona ılk soyledıgımde bana senı arkadas olarak goruyorum ve sevıyorum dedı...aradan yıllar gectı ama hala ona karsı sevdım bıtmedı aksıone dahada coq sevıyorum onu artıq...herseyını ogrendım sevdıgı bırı varmı hoslandıgı bırı varmı yoqmus bu bana ondan kopmayacagıma ısaret oldu....ah benı bı sevse ölsemde gam yemem artıq | ||
![]() | ![]() |
![]() | #126 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bence eğer seni arkadaş olarak görüyorsa kızı hiç zorlama ve sevgilisi yok diye de umutlanma ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #127 | |||
__HaNiFi_&_KüBrAm__ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
ama onu ölesiye seviyorum.anlamıyo bunu ölene kadar beklerim onu | |||
![]() | ![]() |
![]() | #129 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yukarıdaki yazılanlar erkeğin birebir tarifi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama ben bu bayanların sürekli kusursuz erkek peşinde koşmalarını bir türlü çözemiyorum erkek, erkek işte yukarıda yazıldığı gibi bir başka türü yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #130 | |||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aynı seklde tersinide kabul edıomsnz ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |