![]() |
Alıntı:
Ama siz erkeklerin annesi biz gelinlerin ömrünü yiyince doğal olarak bizler de size dır dır ediyor olabiliriz.:D Demek istediğim sorun kaynana olan bayanlardan kaynaklanıyor.:D |
Alıntı:
Katılıyorum ablacımm :) Kaynanalar iyi olursa bütün kızlar iyi olur ;))) |
Alıntı:
annemıze laf atmayın,,, bızım annelerımız bır melektır.(bızım ıcın) sızı bılemem ama cok dırdır edıyorsunuz kafa utulemektn gomlek utuleyemıyorsunuz... |
Alıntı:
Annelere laf atmıyoruz tekin bütün anneler baş tacıdır ! Biz kafayıda gömleğide iyi ütüleriz :D:D |
Alıntı:
|
Bu Gelin-kaynana tartismasinin danisikli dovus oldugunu dusunuyorum.Bu sozde tartisma erkegi oyle bir pozisyona getiriyorki ne hanimina ne de annesine hayir diyemiyor. Onca fedakarlik sonucunda da omru kisaliyor.Yani kadinlar erkeklerin omrunu yiyor. |
Alıntı:
Ne kadar kadın düşmanı varmış bu forumda :) |
Alıntı:
|
Asıl erkekler kadınların ömrünü yiyor bee yok öyle davranma yok şöyle giyinme yok dışarı çıkma bilmem ne.Ayrıca ev işi yap bütün gün.Hangi bünye dayanır buna:dong: |
Alıntı:
Valla ben henüz kaynana olmadığım için böyle konuşmak kolay geliyor ama...:D:D:D İşin şakası bir yana bu yazıdaki yapılanları yapmak bizlere çok ağır gelmiyor zaten,her zaman yapılan olağan işler.Allah sağlık versin inşaallah sizler,bizler çalışmaya devam ederiz.:);) Erkeği,anne ile eş arasında bırakmayı da doğru bulmuyorum.Dır dıra,tembelliğe karşıyız.:) |
Türkiye`de Saat: 14:50 . |