![]() |
o....la yerin tabikide ayrı...çok farklı boyutlardasınız ;) prenses sadece o kadro olcak yani o sevdiim insanlar olcak yanmda birini çıkartıos ve tesadüfe bakki sen geliosun :Y :H |
Di mi ne tesadüf... :) |
hayat işte neler gösterio adama:D |
Alıntı:
|
bn artık gocunmuorum gördüüm şeylerden ...iikide gitmişim inönüye iikide izlemişim maçı onurla meriçle omuz omuza iiikide .... |
valla süperdiii muhteşemdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...! |
ben daha gidemedim ama en yakın zamanda birilerini kandırp gidecem İNÖNÜYEE MABEDİMİZE... |
Insallah tum Besiktasli Kardeslerimize Kartali Yuvasinda Izlemek Nasip Olur... Her Maca Gittigimde Hep Birlikte Yapilan ve Mac Bitimine Kadar Devam eden Tezahuratlar, Birbirine SImsIkI Bagli Dosluklar... Bunlar Cok guzel, Anlatilamiycak Kadar GUzel ve Her Maca Gittigimde ILk Defa Gidiyormus Gibi Heyecanlanmam , Ama Cidden Maci Kapalida Izlemek apAyri (: |
ist. BEŞİKTAŞ çArşı dan arkadaşlarımın bana bi süprizi olmuştu BJK-LİVERPOLL maçına almış oldukları biletti.. ve benimle birlikte biçok kız arkadaşım da vardı... o maç herşeyiyle süperdi hem oyunuyla hemde taraftarıyla... gerçekten anlatılmaz yaşanır.... yaşayanlar bilir yaşamayanlara tavsiye edilir. __BİZ BEŞİKTAŞ ÇOCUĞUYUZ__ |
hepinize tesekkürler arkadaslar... |
Türkiye`de Saat: 14:45 . |