![]() |
bizlerle ne alıp veremediğiniz var sizin yaa ne istiyosunuz bizden |
Eger karim sevgilim vs. maci izlerken kanali degistirirse asrin hatasini yapmis olur gebertirim valla :D |
aaa bunlar ne ya böle,bi insana bu kadar da yüklenilmez ki..yazık ama...hele hele maç izlerken ki bide beşiktaşlı olacağından böle bi şeyi asla yapamam çünkü ben de yanında merakla maç izliyorumdur:Dpaylaşım için tşkler ama uygulanmamalı:) |
27. Film seyrederken elini tutmayin. Simdiye kadar beraber film izledigim butun kizlar elimi tutmustur :D |
Alıntı:
admin arkadaslar bakin bizle dalga geciyorlar :D haydi Arkadaslar bizde hazirliyalim bitane böyle :) |
32. Sevisirken onun adi hariç, kendinizinki dahil herhangi bir ad haykirin" cinayet sebebidir.. |
12. Evinizin en göze çarpan kösesine eski erkek arkadaşınızın çerçeveli resmini asin. bende o çerçeveyi kafasına geçirir,boynuna asarım :D:D |
bazi maddeler cok sacma bizim bayanlar eger hayatindan bikmissa erkeklerden olumunu dilemesin gitsin intahar etsin daha iyi :D Kadinlari sinir etmenin yollari da var ben bi kac tane biliyorum ama neyse :D |
bu kadar sinir iyi gelmez..:) |
sinir etmeye egrek yok yaw,sevsek yeter:p:p |
Türkiye`de Saat: 08:37 . |