![]() |
bura tam sitkom olmuş :D |
45. "Meyve yemek ister misin?" diye sorun ve onun kalkip getirmesini bekleyin. Sonra kadına şidet uygulmayın derLer :D bu cinayet sebep bi be :D |
Hiç gerek yok bunlara onlar zaten sinir :D ve ben hertürlü sinir etme yeteneğine sahibim :D |
çok güzel bunlar çileden çıkaracak şeyler cidden . bi de eski sevgililerinizden bahsetmeyi unutmayın onu eski sevgililerinizle kıyaslayınca ne olduğunu düşünemezsiniz.acayip bozuluyorr :D |
onlardan üstün oldumuzu görünce çok uyuz oluyolar ya :D Beni ezip geçtim diyolar :D |
bizden üstünmüsünüz :S |
gerçekten çok güzel şeyler ama biraz da fazla acımazsızca sanki.onun bana bunları yapabileceğini düşündüm de.düşünmek bile çıldırmama yetti |
ee madalyonun ters yüzüne göre hareket etmek lazım değilmi |
komik.aslına bakılırsa cogu gıcık oldugumuz durumlar:) |
sizin için o kadar hazırlanıp gelmesine rağmen "ne bu halin çok kötü görünüyorsun" deyin. ağzının koktuğunu söyleyin. öpüşürken sakalların çok batıyo diyerek traş olmaya ikna edin ardından şevkim kaçtı deyip yatın. kaşların çok kalın diyerek onun hiç te bakımlı bir erkek olmadığından yakının,kaşlarını aldırdığında da ne kadar efemine duruyorsun kaşların uzayana kadar birlikte görülmeyelim diyin. eski erkek arkadaşınızın adıyla hitap edin ona sürekli. durduk yerde acıklı şarkılar dinleyin,sabit bir noktaya kilitlenip ağlayın,neyin var diye sorduğunda defol başımdan deyin hıçkırmaya devam edin.ağlarkende onu suçlayın. |
Türkiye`de Saat: 19:53 . |