![]() |
yaa hiçte beni anlatmamış hiç bi renk gözü bana göre değil burdakilerin :):) beni anlatan bişi yok |
Yeşil gözlüler Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar. güzelmiş |
Yeşil gözlüler Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar. hımmm ölemiymişim :p |
benim gözlerimde renk deiştiriyor bi mavi bi yeşil:flute: bnde karma yapıp ikisinede baktım gerçekten uyuyo ama:angel::angel::angel: |
Ela gözlüler Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. AFFETMEMMMMMMMMMM:) |
bana uymamışş bn kahwerengi göslüüm wwe hiç kimsele ösel hayatımı paylaşmamm :) |
Yeşil gözlüler Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar. :D % 80 doğru. |
benimkilerde renk değiştiriyor ama hangisi bana ikiside pek uymuyorr demekki istisnalar olabiliyorr |
Ela gözlüler Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. tıpkı ben yaa :) kankaa?? :P |
benim gözlerim ışık ve güneşte yeşil diğer zamanlar ela şimdi ben bu iki falında sahibimi oluyorum anlamadım :D:D |
Türkiye`de Saat: 19:26 . |