![]() |
:D evet aynı sen kankam. Sezgi konusu tam tutmuş :D:D |
Alıntı:
|
Ela gözlüler Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. gerçekten de gururum kırılınca affetmemm |
Kahverengi gözlüler Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar.. tam beni anlatmış :D |
Ela gözlüler Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. :) |
Ela gözlüler Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. :) ELA GÖZLÜYÜM AMA BÖYLE BİRŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL KUSURA BAKMA :D FALLARA İNANMAM SADECE MERAK ETTİM ELA GÖZLÜLERİN NASIL OLUYOMUŞ BÖYLE BİRŞEY YOK :D |
ama benım gozlerım harbı harbı degısıyoru mavı ve yesıl oluyor ama genelıllkkle yeşil oluyor ıc kısmındada sarı renkler var 1 BAKISIM YTER :p |
Kahverengi gözlüler Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar aynen :D |
gözlerim koyu kahve ama buradakilere uymuyo :P |
Ela gözlüler Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. vallahi ben önce çok kızarım ama affederim.. Affetmak büyüklüktür :D |
Türkiye`de Saat: 03:18 . |