![]() |
lens takanlar için ne dıyılıyor sımdı ben mavi lens taktıgımda ne olacak |
benim göz rengim kahverengine çalan sarı ne olcak şimdi |
BENİMKİDE VAN KEDİSİ GİBİİİ |
BENİM GİBİ GOSU OLAN VARMII |
Ela gözlüler Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. tam beni anlatmış valla ama çokta fazla kinci değilim be affedebilirm yane:S |
Kahverengi gözlüler Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar.. Ben de diyorum hep niye taklaya geliyorum diye demek bundanmış hehuhee :viking: gözleri açmak lazım yavf |
Ela gözlüler Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. gururluyumdurr :D yanlışı babamda yapsa affetmemm.. |
Yeşil gözlüler Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar. benimki menekse rengi resimdeki gbi hem yesil hem mavi ama yesil daha cok uyuo bana :p |
Alıntı:
|
Kahverengi gözlüler Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar.. |
Türkiye`de Saat: 03:19 . |