![]() |
Erkekler üzerinde mümkün oldugu kadar çok dügme bulunan telefonlari severler. Çok dügme olunca kendilerini büyük adam zannediyorlar (bakiniz ayni masada üç telefon!). yalan benim telefonun ustunde sadece 6 tane tuş var isteyen baksın nokıa 7280 :D:D:D |
çok güldüm...:) |
* Erkegin algilamasi o kadar zayiftir ki agir çekimde tekrari görmedikçe golün nasil atildigini anlamaz:D:D |
* Erkegin algilamasi o kadar zayiftir ki agir çekimde tekrari görmedikçe golün nasil atildigini anlamaz. :D:D Teşekkürler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok aslında tek ağlamak daha güzel oluyor tek başına bi köşede ağlıyacan[ (Kadinlar sadece sevdigi erkek duyabilecekse aglar.)yapacağım en son iştir sevdiğinin yanında ağlamak haa sana acı çektirdikten sonramı] geçinsek yeter zengin olmasada olur zaten zengin erkekler kendini bilmezve küstah oluyorlar aman yok kalsın, yakışıklı olucak tabi ama kılıbık olmamalı erkek dediğin biraz sert olucak, bana kızmasında nereye çatarsa çatsın D: |
Alıntı:
erkeğin aldığı hiç bir hediyeyi beğenmez hep arakadşında olandan almalarını ister ne olursa olsun niye yaa onlar benden görüp almalı tek bildikleri iş ortamı germek ve dedikodudur çok yanlış bu devirde erkekler kadınlardan çok dedikodu yapıyolar yalan yok |
*Kulaginda küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakinca yoktur. En azindan acinin anlamini ve mücevherin degerini bildikleri kabul edilebilir. iğrenç yaa erkek küpe takıcakmış ben onun erkekliğinden şüpe ederimm |
hariklar paylaşım için saol:D:D |
:D:D:D:D:D:D ay ay ay koptum eline salık |
Türkiye`de Saat: 08:51 . |