![]() |
- Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam şansımı diyosun :D:D:D |
mekan haydarpaşa -pardon saati sorabilir miyim? -şurda kocaman yazıyor göremiyor musun? :D:D:D |
inş bunlar gibi bir çıkmaz karşıma:d:D:D:D:D:D:D:D:D:d |
asılmayın kardeşim sisde :D:D |
elimizee saglık. hakkaten kızlar güsel cevap vermişşşş. sanırım bazılarına bende kullanıcam |
- Pardon tanışabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla :D |
başımdan geçti :) geçenlerde arkadaşın bana emanet ettiği köpeği Rotweiler cinsi bir köpeği gezdiriyorum... kaldırımda Rot 'un zincirini 20 cm 'ye kadar kısa tutup gezdiriyorum ve işte o an önümden 3 kız yaklaşır ama sadece biri konuş(laf atma) cesaretinde bulur... kız - ne seksi ya , tam benlik ... ben - sagol öyleyimdir... :D ehahaha.. kızın cevap vermesini beklerdim ama sustu kaldı :D sadece bayanların başına gelmiyo bu gibi şeyler.. :) oysa zeki bi tip olsa orda susup kalan ben olabilirdim :D hehe |
super yaaa:D:D |
Kız köpek gezdirmektedir; - ehhehe ne sevimli şey... Isırır mı - Parcalar bile -------------------------- walla bn buna bnzer bişey yaşadım kızı ayarladımda ama kızla buluşurken o köpek yoktu allahtan cidden parçalardı:D cinsini hatırlamıyorm ama rot wayler mı neydi zannedersem :) |
güzel düşünce ama bunlar o anda kesinlikle çelişmez.... böle kelimeler söleyecek kişi tanımıyorum :D |
Türkiye`de Saat: 05:00 . |