![]() |
- biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
- aabiii, burda cips vardı nooldu..? - yedim. - e burda kurabiyeler vardı..? - onlarıda yedim. - yaa kolayı nereye koyduun? - içtim. - boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre - yiyemezsinkiii yaladım ben onu superr yaaa tamm benm gbii :):):) |
Alıntı:
|
harika yaa tam abimle aramdaki diologlar |
- biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom mükemmel yaw :D:D:D:D: |
- biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama süper yha benim abimde var ablamda var :S ama olsun ben onları çok seviyorumm:D |
abi kardeş demeyin bana yaa bigün ya o ya ben hastanelik olcaz ya bakalım hayırlısı :D |
keşke bir abim olsaydı ayaklarını bilem yıkardım walla:(:(:( paylaşım güzel teşekkürler |
şu son hatayı nası yaptınız der dururlar ama bensizde yapamzlar canlarım iiki varlar benimle uğraşmazlarsa işleri rast gitmezz:D:D |
evet canım iyiki varlar canım abilerim benim :D |
Türkiye`de Saat: 08:14 . |