![]() |
Hmm.. Aramıza yeni katılmışsın..:)Hoşgeldin.. Daha da olacaktır tanıdığın birileri.. |
bende memnun oldum |
KızLaar ßakıın sımcık :D:D ßen duRuL (: yhane Gurur da ßen duruL u kuLLanıyorum neyse ayrıntıya gırmeyeLı oyunLar yapaLım dı$ıLer'e ozeL meseLa hergun ßırını ßeLırLeyeLım onu eLestıreLım nede oLsa ßısı yazamıyorLar :D:D GırGır saata nede oLsa herkes fıkrımızı ßıLıyo aksat onLarı catLatmak dı$ıLerın ıLk ısı futßoL ıkıncı ısı ßurası oLsun surayı ayakLandıraLım yhaa :D:Dhade ßayanLar ßıze yakısanı yapaLım ;) |
evet ya bencede canlandıralım şurayı :D |
ohhh :D:D hade ßasLayaLı ozaman :D:D |
evet napalım :D |
hmm ucLu yapaLım mı :D:D |
tamam olur:D bana uyar :D |
oooooooooooooooooooooooooooooooooo |
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş |
ßiiiiiiiiiiir |
İkiiiiiiiiiiiiiii |
üüüüüüüüüüüüç |
Beşiktaaaaaaaaaaaşşş |
ßesiktaass :D |
laay laylaylaylaylaylaylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyy ooooooooo Beşiktaaaaaaşşş... |
LayLayLayLay LayLayLayLayLaaaaaaaaay ooooooooooooooooo ßeeeeeessssssssssiiiiiiiiiiiiikkkkkktaaaaaaaaaaaaa aaaaas.. |
eee bitti:D |
oyun ßuLsak.. |
kızLar ßiZz ßir numaRayız..cünKüü ßiZz ße$iKta$'LıyıZz.. ;);););) :D:D |
ben de geldim ama uyku filan yok ya |
selam makbule (abla mı diyeyim yaşını bilmiyorum):) hpinize selamlaarrr |
abla de deme farketmez ama sana göre ablayım:) |
merhaba makbule abla :) |
mıLLet ßen oyunu ßasLatıp cıkıyorumm.. (: kLasık oyun ßıLırsınız zaten tek zorunLuLuk war kac sayfa gıderse gıtsın aynı futßoLcuyu yazmak yazak ;) son harfLe yenı ßı futßoLcu uretıces :D yerLı yaßancı fark yapmas.. *SeRdaR KuRTuLuS |
ş ile yok ki yhaa...s ile yazsam olur mu..:) steven gerrard hadi devam ettirelim..canlanalım biraz yaa :dancing2: |
en sewfdigim KLüp :D |
david beckham cok kLise oLucak ama :D *küü seni gormemesLıkden geLıyorum ßurası dısı'Lerın kLußu.. |
messi tabiki :smile: eee başka kimse yok mu yaa burda:( |
Kızlar aslında oyun bölümü var ama... |
meraba bende geldim:Ddedikoduya katılmaya |
bende geldiim:) |
hoşgeldiniz konu nedir |
nabersiniizzz?:) |
üretken olalım:) |
ben konuyu başlatayım o zaman aranızda maçlara gidenler var mı varsa hangi tribünde? |
ankaradayım malesef cnm |
hımm anlıyorum:(Bende istanbuldayım ama yinede gidemiyorum:D |
ben de gidemiyorum malesef:(:( |
ne olacak bizim bu halimiz:( |
Türkiye`de Saat: 09:52 . |