![]() |
kendini ezik durumuna düşürme emre yazık olan erkek degildir. şahıslardır . bülent ersoy ,fatih ürek v.b |
Valla ben de anlamadım.. Etrafta bu kadar gözü yaşlı , Terkedilmiş , Aldatılmış kadın varken hangi erkege acımalı yazık demeli bilemedim.Üstelik bir erkegin terkedilmesi için yukardaki sebepler yeter de artar bile |
Çok basit.... |
yapın kızlar hak edıo bunlar herseyi |
Alıntı:
Kız onlar kendilerini melek sanıyo :) öyle deme :) alınırlar şimdi |
amaannnnnnnnnn bosverrr alınsınlarr |
benden izin almadan nasıl bakkala gidersin (bakkala git telefon aç işte böyle giderim de ve telefonu suratına kapat) ilk yapacağım şey buu olacak hatta birazdan uygulamaya geçeçem yaşasın kötülükkkk hehehehhe :D:D:D:D |
super valla tsk |
kız sorar hangi takımlısın ,eğer cevap beşiktaş değilse o erek terkedilmeye mahkumdur..... |
bakıyorumda erkeklere saldırı başlamış bakın benı geçmiş gınlere götürmeın oyle konuşar açarım kı erkek kadın savaşı açılır :D:D:D:D yaşasın erkeklerrrrr |
Hakettiklerinde :) |
KENDİNCE YORUMLARINIZ SAYGI DUYUYORUM |
:):):) |
erkek olan erkek terkedilmez terkedilceiğini kestirdiği anda yol verir :D |
süper soğolun ama ben bazen kıyamıom :( sonuçta onlarda insan (ama tabi bazen hak ediyolar) paylaşım için tşkrler BEŞİKTAŞK |
sevgilim bu mini etekle çok seksi olmuşsun herkez sana bakıyor gurur duyuyorum (bildiğin bütün dövüş tekniklerini uygula hatta bence topuklu ayakkabınla kafasına delik aç hiç bir şey olmamış gibi uzaklaş zumuha:):):):) |
bu tip erkekler out :) |
sıkıcı oLmaya başLadığı zaman... |
siz bahaneyle terk edersiniz biz ise canımız sıkılınca :D:D bahane ye gerek yokkk |
süper olmuş tek kelimeyle acaip güldüm yaf |
Siz biraz zor koca bulursunuz böyle:D ona yok buna yok nereye kadar:) |
Alıntı:
|
Ama haksız mıyım yaw oraya gidelim yok bas tekmeyi şunu yapalım çak bi tane.. Zaten güvenmiyosan o adama ne diye duruyon yanında?:D |
Alıntı:
|
yok işin kötüsü kız bu kadar mırın kırın ederse kendi yer tekmeyi anlayamaz da nerden geldiğini:D |
hehehh :D:D |
arkadaşlara katılıyorum yorum yok |
valla ne diycem kararsiz kaldim :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 03:23 . |