![]() |
Şu dakika itibari ile Saplantı olduguna karar verdigim duygusal bozukluktur . |
aşk:sabah uyandığında kendini onu düşünürken bulmak,en mutlu anında bile ondan uzakken bi parça mutsuz olduğunu hissetmek,her an ne yapıor nerde die düşünmek,o ezik takımlı sen bjk li ama yinede iki elmanın yarısıyız biz diyebilmektir... |
bence aşk tarif edilemez çok farklı bir duygudur bazen onun yüzünden üzülür bazen yine onun yüzünden mutluluktan havalara uçarsın....:):(:):( |
Alıntı:
Katılıyorum abla:) |
Aşk Beşiktaşk için ondan vazgeçmektir.. ( Yaptımmmmm.. Mustafa Doğan ve Carew'in gollerine üzülüp , Fenerin Penaltı golunde havalara sıçradı diye Bitiş düdüğü ile birlikte Karşıyaka da cafede bırakıp direkt İstanbula geldimmmmmm.. Yine yaparım !!!.. Yine Yaparım... !!!! ) |
Alıntı:
helaaaaaaaallll olsun beaa :D takdir ettim seni :):p |
çoğu zaman çaresizliktir... |
Dibi olmayan kör bir kuyu |
midende kelebeklerin uçuşmasıdır:) |
!!!aşk yalandır!!! |
AŞK AŞK AŞK sen nelere kadirsin :(:(:((: |
Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir.Yalnizliktir. |
yok ole bısey ya yalan yalannnnn |
Alıntı:
|
yalan mı gercek mi kavrayamadım henüz.... |
kendi düşüncelerim ''Ben olmaktan çıkıp biz olmaktır.aynı şeyi düşünmek,aynı duyguları paylaşmak,ilk günkü heyecanı hiç kaybetmeden yaşamaktır.karşında gördüğünde tıpkı ilk gün olduğu gibi dilinin tutulmasıdır.sürekli onun içinde olduğu hayaller kurmak,gördüğün her rüyayı ona yormaktır.'' |
cok gzl acıklamıssın ama sonu hayal kırıklıgı olmasın .. genelde oyle oluyo maleseff |
3-5 günlük ilişkilere yer yok kalbimde.bn ilişkim için elimden geleni yaparım.takdir Allah'ın. tabi insan haliyle aynı çabayı karşı taraftan da bekliyor.eğer karşıdan da ilgi,şefkat,özveri gelirse hüsran yaşanması için ortada bi neden olmaz |
hep aranan buluncada imkansızlasan biseydir(hic kimsenin sevdiğine kavusmadıgı ama illa ki bi sevdiği oldugunu dusunursek) istisnalar kaideyi bozmaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hüsrana uğramak demek karşımdakinin üzülmesi demek.elbetteki ben bunu istemem. gerekli özveriyi onunda ortaya koyacağının kanaatindeyim :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yok öyle bir şey. İnsanın kendini oyalaması, karşısındakini akndırmasıdır. Hatta bir hevestir. Yıpratırsın ekndini, ruhunu, karşındakini. GEriye hiçbir şey kalmaz. Yüzün ne güler ne de ağlar. Unutulursun, unutursun. Ama tüm bu anlattıklarım herhangi bir insana aşktır. Beşiktaş aşkı hiç bitmeyen, karşılığını alamadığın bir aşktır. Tadına doyum olmaz. Hep biraz daha istersin ama Beşiktaş anlamaz seni sonuç; üzülürsün ama uğruna değer ^^ |
aşk zor olduğunda güzel olan bişi:) |
cok gozel birşey ama tarifi cok zor be kelimelerle anlatmak cok zor be |
aşk fedakarlık demektir |
aşk farklı bir şeyler istemektir benim lügatımda mesela bir balkon da şarap içmektir sevgiliyle yada bir koltukta uyuyabilmektir SEVİŞMEDEN !!! (yanlış anlamayacağınızı umuyorum ) gürültü patırtı ortasında klasik müzik dinlemektir aşk özlemden öte dostluktan beri bir şeydir ... geri kalmışlığın verdiği duygulara yenilmemektir !!! aşk her şey değildir en önemlisi bunu bilmektir !!! |
aşk beşiktaşkkk dır :D |
aşk benim beşktaşıma duydğum aşktır mecnunun leylası'na kawuşamayışı gibi benm ona bi türlü kawuşamayışımdır.onu da mükemelleştiren de budur bence |
Aşk; Uğrunda soyunabildikleriniz için giyinmektir. |
Alıntı:
|
ASKnedir?bence AŞK BEŞİKTAŞTIR ÖLÜMÜNE SEWİORUZ SENİ KARŞILIKSIZ OLSADA SANA AŞIĞIZ BİZ |
askıın bı tarıfı yok kı ask yasanan ama anlasılmayan acayıp bır duygudur bence |
BEŞİKTASk ASKnedir?bence AŞK BEŞİKTAŞTIR ÖLÜMÜNE SEWİORUZ ULAN!BEŞİKTAŞI KISKANANLAR ÇEKEMEYENLER ÇATIR ÇATIR ÇATLASIN |
yazılışı en kısA anLamı en derin... |
ask anlamsızlıktır kendinde kaybolmak gibi |
kendi karanlığında aydınlığı bulduğunu zanneden insanların çaresizliğidr |
aşk onun gözlerinde kaybolmaktır |
Türkiye`de Saat: 00:46 . |