![]() |
Kadınların en belirgin özellikleri Kadınların en belirgin özellikleri http://image.haber7.com/haber/34485.jpg Hiç bitmeyen diyetler, sorular, ağlamalar… Genellikle de çok alış veriş yaptıkları konusunda şikâyet edilen kadınları, erkekler bakın başka hangi özelliklerle anıyor. • Gerçek olmasa bile güzel olduğunu duymayı istemek • İstedikleri bir şey de bile, en az üç kere hayır demek • Hiç otuz yaşına girmemek • Bir ortama girdiklerinde, diğer kadınlarla kendilerini kıyaslamak • İsteği reddedilince, ağlamayı silah olarak kullanmak • Ağlarken yalnız olmamak • ‘Yok, bir şey’ derken, aslında çok şey anlatmak • Terk edildiklerinde, sığınacak omuz aramak • Aslında her şeyi hatırlasa da unutmayı kaçış yolu olarak görmek • Daima rejim yapsa da bunu sadece kilo verdiğinde duyurmak • Kilolarını, olduğundan eksik söylemek • Bir ricada bulunacağı vakit, en tatlı gülümsemesini kullanmak • En yakın kız arkadaşını sevgilisinden kıskandığı için sürekli onun dedikodusunu yapmak • Konu aşk olunca, intikam almaktan hoşlanmak • Yeteri kadar çantası ve ayakkabısı olsa bile, hep ihtiyacı olduğunu söylemek • Alışveriş merkezlerinde, kendini kaybetmek • Satın almayacağı bir şey için bile vitrin önlerinde vakit geçirmek • Yol tarif ederken genellikle takı bulunan ellerini kullanmak • Hep filmlerdeki gibi bir aşk istemek • Kesin cevabı olmayan konular hakkında sorular sormak • Haksız olduğu zamanlarda bile, duruma kendince nedenler bulmak Derleyen: Semra Bulut |
• Gerçek olmasa bile güzel olduğunu duymayı istemek evet buna katılıyorum çirkine çok güzelsin deyin o gaz ona bir sene gider :D |
Hep filmlerdeki gibi bir aşk istemek kızlar beklemeyin aşk diye bişey yok... |
• ‘Yok, bir şey’ derken, aslında çok şey anlatmak.. işte bu ben:) |
kadın milletini anlamak kolay deil dir bir birini tutmaz :) |
SANKİ BENİ ANLATMIŞSIN:D |
• En yakın kız arkadaşını sevgilisinden kıskandığı için sürekli onun dedikodusunu yapmak en cok yaptıgınızda bu sanırım :D:D |
:D:D:Ddoğrudur... |
valla çoğu doğru bazıları bana uymasa da genellik yazılanlar gibi. |
Alıntı:
|
bayanlar kompleksli olarak gösterilmiş cogu maddede ama işin kötü yanıda bunları cok dogru olması:(... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çoğu doğru ya :D :D :D Ama kadınlar olmadan olur mu erkekler ? ;) |
Alıntı:
Bu kadar şikayetçi olup yine kız arkadaşınız olmadan yapamamanız da ne yaman çelişki böyle :D |
burada yazanların çogu degil hiç biri bana uymuyo. Çünkü ortalıkta hödö hödö mamut gibi dolanıyorum :) |
ağlarken yalnız olmayı istememeye katılmıyorum. ben ağlarken yanımda kimsenin olmasını istemem.kendime çekilmek beni daha fazla dinlendirir |
mavijean kartuş kart Mavi’nin yeni alışveriş kartı ve özel müşteri programı Kartuş; boşken de doluyken de kazandırıyor. Kartuş’a sahip olanlar, ilk alışverişlerinde, “hoş geldiniz” hediyesi olarak %15 indirim fırsatı yakalıyor. Nakit veya kredi kartıyla yapılacak ödemelerde de alışveriş tutarının %5’i değerinde puan kazandırıyor. Kartuş doldukça, Mavi’den bedava alışveriş yapma olanağı sağlıyor. Kartuş’u kullananlar, Mavi’nin kampanyalarından, kişiye özel fırsatlarından, promosyon ve tanıtımlarından ayrıcalıklı olarak yararlanabiliyor. Mavi Jeans, 15 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında, Kartuş’la en yüksek tutarda alışveriş yapan 3 kişiye, ayaklarını yerden kesecek Vespa LX motorsiklet hediye ediyor. |
bi kaç maddesi beni resmen anlatmış:D |
Alıntı:
|
Bir ricada bulunacağı vakit, en tatlı gülümsemesini kullanmak:):) işi biliyorusss....... |
Alışveriş merkezlerinde, kendini kaybetmek Aslında her şeyi hatırlasa da unutmayı kaçış yolu olarak görmek sanırım sadce bunlar uyuyo bana:D |
• Haksız olduğu zamanlarda bile, duruma kendince nedenler bulmak Bunu en çok erkeler kullanmıo mu :) |
• Haksız olduğu zamanlarda bile, duruma kendince nedenler bulmak erkeleri en çok sinir eden $ey...$ahsen ben çok yaparımda...:D:D:D |
herkez aynı değildir :D |
yapıyorsak birileri yaptırdığı için yapıyoruz bunların hepsini :D |
Alıntı:
niye milletin önünde ağlıyımki neymiş en büyük silahımmış kesinlikle katılmıyorum, çanta kullanmaktan nefret ederim genelde kullanmam zaten, ben bileklik takarım takarsam ki onu da özellikle göstermem bu işler bana ters, tek bir tanesi uyuşmuyo benle |
• Haksız olduğu zamanlarda bile, duruma kendince nedenler bulmak tüm insanlar aynı:) |
bende sayım mı:D onu ßunu çekiştirmek,kıskançLık k0maLarına qirmek,ç0k k0nuşmak,adamı hasta etmek :D:D:D:D (taam ßende ßi ßayanım ama ßunLArı yapanLara iSyanım uLeyhnnnnn !! ) :D:D |
• Satın almayacağı bir şey için bile vitrin önlerinde vakit geçirmek hayatta yapmadığım bişey... |
Alışveriş merkezlerinde, kendini kaybetmek :D:D:D |
edıt.. korktum banlanırm dıe :D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 14:41 . |