![]() |
ben dişi kartallara üye diilim ama dişi bir kartal olarak hayırlı olmasını dilerim. ben bu sene kombinemi alıp bütün maçlara gitmeyi düşünüyorum.geçen senelerde bayan taraftarımızın stadlarda eksikliğini gördük inşallah bu sene stadı elimizden geldiği kadar dolduracaz.ÖLÜME BEŞİKTAŞ, ÖLDÜKTEN SONRADA BEŞİKTAŞ.... arkadaşlar elimizden geldiği kadar organize olmaya çalışalım.BEŞİKTAŞIMIZ İÇİN.her maçta stadı inletelim.takımımızın bize ihtiacı var.ne olursa olsun arkasında duralım.yıkıcı eleştrilerden kaçınıp yapıcı olmaya çalışalım.hepinizi çok ama çok seviyorum.:) |
Bencede çok güzel olmuş bu bölüm daha fazla dişi kartal olsa dahada güzel olur ... BEŞİKTAŞIM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM.. |
nerelerdesinizz hemcinslerim sesimizi duyurmak lazımm !! dünyaya !!! Besiktasımm hayat sensin dünyam sensin hersey sensinn!!!! ;) ;) |
|
dişi kartallar hayırlı olsun |
eeeeeeeee kızlar meydan erkeklere kalmış sanki bn öle hissettim bi ara haberleşelim de |
hayırlı olsun bütün dişi kartallara :):) artık evde boş boş oturmayında bişeylerye ugraşın ok :):) |
Hayırlı olsun arkadaşlarr |
Hayırlı olsun tüm dişi kartallaraaaa :) |
Gerçektenn Güzel Olmuş.. Bir Dişi Kartal Olarak Beğendim |
Türkiye`de Saat: 18:12 . |