![]() |
güzel bişey bayanlarada saygı göstermek lazım maçlara gelsinler renkli görüntüler cıkıyor ortaya |
kizlar ne kadar sanslisiniz orda oturup maclara gidebiliyorsunuz ben ise Belcikada oturuyorumm ve bu yasima kadar hic bi maca gidemedim? |
ya bukadarcık mı diğer dişi kartallar resimlerinizi beklıyoruz mesela ben dün gece ankaragücü maçındaydım birsürü dişi kartal vardı haydi arkadşlar nerdesiniz |
arkadaşlar hepsi güzel kızlar hepımız kız arkadaşımızı dişi kartal yaparsak taraftar sayımız iki hatta üç katına çıkar :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abi mütiş olmuş ezikbahçede bile yoktur bu resimler |
Alıntı:
Çok Güzel Yazmışsın AYşe Katılıyorum.. |
Alıntı:
sen kimsin tanımassanız iyi olur falan demişsin evet onlar bizleriz ne demek o onlar göründükleri gibi değil falan yazmışsın bir açıkla bakalım ne demek istediğini ilk resimdekiler bizleriz ama o tek olan bir kız arkadaş var onu tanımıyoruz oda bildiğim kadarıyla ankarada bir arkadaş |
sakin ol kötü bir niyeti yoktur herhalde |
http://www.yuklerim.com/uploads/0ee155e944.jpg bir resimde ben eklemek istedim... resimdeki şahsen kendimim :p |
Alıntı:
|
bombayı gene ben patlatayım ANGELİNA JOLİE de BEŞİKTAŞLIYMIŞ... |
dişi kartallar haydi gene eskıssı gibi tribünlere önceden çok iyi organıze oluy****uz |
Alıntı:
|
vaaay burası git gide büyümeye başladı fotoda çok güzel çıkmıssın secil kardesim yorumlarını bekleriz inşallah kalıcı olursun... |
Kupalari bende göremedim yau ama seneye insallah müzde |
Kurban olurum ben kardeşlerime Helal olsun |
Alıntı:
ben kizarkadaslarimi bi Bjkli yapa bilsem taraftar sayimiz 50 kat cikar :P |
maalesef bn de gurbettenn destekliyorum beşiktasımı.çok isterdim gitmeyi ya.....çok şanslısınız çok .yemez içmez kombine alırdım heralde |
Bende Koyim Bi Resim |
dişiler için ayrı bölüm mü varmış yaw...:D mehtap çok asaletli çıkmışsın... |
olma mı yaf:D asalete gelinde eeee DİŞİKARTALIZ olsun o kadar dimi ;) :D |
...edit... |
hoşgeldn çok güzel çıkmş resim :) |
hşg dişi kartal |
teşekkr ederm :) |
çok cicsin kıs mşllh |
ahhh ahhh şu inönü stadında bi maç izlesem tribünlerin şovunu izlesem canlı canlı, gözüm açık gitmez walla ...inş en kısa sürede bi bjk maçını tribünde izlerim..... |
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bana yol gösterirseniz sevinirim |
ovvv işte en güzel bayan taraftarlara sahip kulüp :):) çok güzelsiniz maşallah... |
Alıntı:
|
dişi kartal arzu :) buda ben :)))) |
bndeee gitmeyii çok istiorm ya amaa daha yasım küçük ondn tek gidemiorm 3-4 sene sonra inş. :D rahat rahat gidebilirm üni.deykn fln |
Alıntı:
|
http://img341.imageshack.us/img341/4...oraf240du2.jpg BEŞİKTAŞLIYIZ!!!saçlarımız uzunsa da bizde delikanlıyız.... |
Bu kızları tanımıyorum ama onlarla tanışmayı çok isterdim!!! |
Güzel bölüm ama keşke arkadaşlar kendileri ekleselerdi. Google'dan falan pek olmamış gibi :) |
Alıntı:
google ürünü degiliz :D |
Yok en başta bir diyalog geçmişya google'dan buldum tanımıyorum diye, onun için dedim :) |
| Türkiye`de Saat: 12:03 . |