![]() |
Aşığım diyenlere ibretlik bir hikaye Karımı 1998 in sonbaharında kaybettim... Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karim, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri" derdi.. Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı. 97'in bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: "Biliyorum" dedi. İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce, evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum yine... Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim. - A. - R. - K. - A. - S. - I. - N. Gerisi için yılları yetmemişti. Ama sanırım "Arkasına bak" yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbir şey yoktu. Sonra bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm. İnanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı. 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden su sözler çıktı: "14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum..." 2002'deyiz. Onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor. İçim acıyor simdi. Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor... Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... |
esma çok teşekkürler şuan kafenin ortasında nasıl ağlıyorum bilsen...:(:(:( |
ayrıca çok etkilendim ve evet aşığım:) insan hissediyor gerçekten ya...:("14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum..." |
Alıntı:
|
off içim acıdı be çok üzücü bir hikaye :( |
:( yazmayın böle seleri |
Hatasiz kul olmaz derler bir dahaki sefer olursa sonradan üzülcen bir şey yapmazsın. saolun yorumLarınz içn.. |
Alıntı:
|
saoL abLacığm :) |
:(:(:(:( üff yaa gerçektende ibretlik bi hikayeymiş aşk diye bişey yok gerçektenn..! saol paylaşım için bayıldım vallaa :) |
saoL cnm xD |
Alıntı:
söylemenin kuralları olamaz bence. ötesini berisini kurcalayıp şartlar koşmak tadını kaçırmak için uğraşıp didinmektir olsa olsa. neden illaki yargılanıp duruyor yani bu cümle? yok karşındaki hak ediyorsa yok etmiyorsa vs.. neyi değiştirir ki bu, seviyorsan seviyorsundur, seviyorsan susmuyor söylüyorsundur. yani ben belki de bir yığın meseleyi göz ardı etmişim, sevmişim, belki defalarca ölüp ölüp dirilmişim, gel gelelim bunu sevdiğim kişiye söylemek için sevdiğim kişinin bunu duymayı hakedip haketmediğiyle mi boğuşacağım bir de. kayıtsız şartsız seven-söyleyen yok mu hiç, olmaz mı? |
tabiki var:) ama o cümlenin de doğru bir yanı var aşkın sessiz sevginin dilsiz olduğu:) |
teşekkürler. . |
Alıntı:
Kullanıla kullanıla yıpranmış, anlamı sıradanlaştırılmış bir "Seni Seviyorum" sözcüğünü söyleyemiyor olabiliriz her daim... Favori filmlerimdendir, "The Last Tango İn Paris" Orda sözcükler yoktur. Gelmiş yoktur, gelecek yoktur. Hile yoktur, trik yoktur. Yaşanılan neyse o vardır. Gerçeklik vardır. Sözcüklere hiç gerek duyulmadığı hallerdir onlar. "An" vardır. Yaşanılan duygunun bir adı da olması gerekmez hiç... Yaşanılıyor olması yeterlidir... Ama aşk dile de gelmeli, aşık sevdiğine avaz avaz "seni seviyorum" diyebilmeli |
gerçekten çok acı bi olaymış:( erkekler okusunda aldatmamayı öğrenelim bence |
ama aşk sessiz sessiz ilerler insanın içinde... kendine göre de bir dili vardır sessizliğinin içinde.. |
tyler durden e katılıyorum Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... buna da katılmıyorum... |
Alıntı:
|
insan a$ık olmaktan korkuyo bee...:(:( çok harika bi yazı cidden... gözlerim mi doldu nee...:(:(:( saol.... |
Daha önce okumuştum ama buraya eklediğin için teşekkürler Esma...İnşallah herkes hak ettiği sevgi ve ilgiyi eşlerinden görür. |
ben teşekkur ederım :) |
eline sağlık çok etkilendim |
saoL :P:p |
çok güzel bir hikaye :( aldatılmak çok kötü ya birde aldattığı halde seni seviyorum denmesi:( Allah'ım umarım aldatılmam |
offf çok güzelmiş teşekkürler paylaşım için.... |
etkileyici bir olay paylaşım için teşekkürler |
Türkiye`de Saat: 01:59 . |