![]() |
ama napıyım madde madde görünce cevap veremeden edemedim :D:D tabiki her büyüğüme saygım var, benden biraz büyüksün ama hadi sanada saygım var diyim :D katılırsın tabi İrfan abiye, işine geliyor :D |
Alıntı:
|
aaaa, saygısız dedin bana :D:D saygı karşılıklıdır hıhh :D |
konuyu geçiştirme:Dsenden küçüklere saygın yok demek:D:Dzuhahau irfan abi intikamını alıyom merak etme açık yakaladım:D |
Erkek dedigin, Zeki olacak. Kadinin kucuk yalanlara, bahanelere inanmayacagini, kendisini kendi gibi tanidigini bilecek. Kadinin zekasini kucumsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasini bilecek, o hamura kendisini katmasinida.... tşk.lerr;) |
Yaa aslında ne semra o kazlardan arayan bir bayan ne de bizler o kazlara benzeyen erkekleriz..Ramazan aslan gibi bir delikanlıdır.:DSemra da; valla kardeşim olsa hiç düşünmeden alacağım tertemiz bir hanım kızımız.. Bu söylenenlerin hepsi şaka valla...:D:D:D Aslında ben sebep oldum..Bugün bi oruç tutayım dedim valla başıma vurdu...İhtiyarlık işte...150 yaşına gelince kimbilir neler saçmalarım artık.. |
Alıntı:
|
İrfan abim daha gençsin, içinin genç olması yeterli bile :) Yazdığın düşünceler için teşekkür ederim :) Keyifli şakalar bunlar :D |
Alıntı:
|
irfan abi bi ara horon tepelim uyyy |
Türkiye`de Saat: 23:04 . |