![]() |
Erkekler Ne Söylemenizi Bekler? Erkekler çoğu zaman kadınların çok konuştuklarından şikayet eder ancak duymak istedikleri şeyler de yok değil. İşte her erkeğin eşinden, sevgilisinden duymak istediği şeyler.. 1- Pırlanta yüzük mü? Ben böyle hediyelerle mutlu olmam ki!! Benim için bana vakit ayırman 2 karatlık pırlanta yüzükten daha önemli... 2- Seni şimdi, şu an, burada istiyorum.. 3- Birçok kızla ilişki yaşamış olman sorun değil, ne kadar çok flört yaşadıysan o kadar iyi.. 4- Kendimi hiç senin kollarında hissettiğim kadar güvende hissetmedim.. 5- İnanamıyorum bunlar uzun süredir almak istediğim ayakkabılar, çok teşekkür ederim. 6- Ben alışverişe yalnız gitmek istiyorum canım. 7- Canım benim sen kalkarsın altından, sana güveniyorum ben. 8- Canım ben senin vereceğin her kararın arkasındayım. 9- Hayatım biraz daha pastırma yemek ister misin? |
şunu unutmuşsun 10.hayatım sen şimdi çıkıcan ya dışarı kimlerle tanışırsan tanış naparsan yap serbestsin canım ben evimin kadını çocuklarımın anasıyım seni beklerim gıkımı çıkarmam nede olsa elinin kiri hadi koçum...:D:D |
ya çıktığım kızlardan bi tanesi bunu demedi bana ya ben uzayda felan mı yaşıom acaba:D |
7- Canım benim sen kalkarsın altından, sana güveniyorum ben. ona güvendiğini belli etmek ilişkinin en sağlam parçası bence... |
9- Hayatım biraz daha pastırma yemek ister misin? böyle diyecek bi kadın hayatımda tanımıyorum :D |
3- Birçok kızla ilişki yaşamış olman sorun değil, ne kadar çok flört yaşadıysan o kadar iyi.. bu ne be :D |
4- Kendimi hiç senin kollarında hissettiğim kadar güvende hissetmedim.. kesinlikle...ama yamukluk parayla değil:D |
Valla ben beklemem açıkcası ki bunu derse açık söylüyorum kıyametin kopmasına fazla bir vakit kalmadığını düşünürüm... |
daha cok beklerler bune ya :D |
8- Canım ben senin vereceğin her kararın arkasındayım 2- Seni şimdi, şu an, burada istiyorum.. 4- Kendimi hiç senin kollarında hissettiğim kadar güvende hissetmedim.. Allah böyle düşünen kızların sayısını artırsın:) |
Türkiye`de Saat: 06:00 . |