![]() |
erkeğin ayrıldıktan sonraki 60 saniyesi Erkeğin ayrıldıktan sonraki 60 saniyesi GERÇEKTEN BÖYLE Mİ?? 1-acaba 2-yanlis 3-mi 4-yaptim 5-yoksa 6-dogru 7-mu 8-ulan 9-guzel 10-kizdi 11-allah 12-icin 13-iyi de 14-kizdi 15-ama 16-cok 17-kiskancti 18-yahu 19-her 20-seyime 21-karisiyordu 22-bir rahat 23-haraket 24-edemiyordum 25-ama 26-gozleri 27-masmaviydi 28-deniz 29-gibi 30-gozleri 31-vardi 32-icinde 33-kayboluyordum 34-huzur 35-buluyordum 36-saclari ipek gibi 37-her dokunus 38-ayri mutluluktu 39-simsiyahti 40-offf 41-kafana s.c.m olm 42-kacirdin canim hatunu 43-bunun gibisini bir daha 44-zor bulursun 45-koseyi donmeden seslensem 46-seni seviyorum desem 47-inanir mi acaba 48-hadi olm de iste deli gibi seviyorsun 49-nerde sende o cesaret olm 50-senden bir b.k olmaz 51-hadi olm birak su inadi 52-bagir avazin ciktigi kadar 53-ya beni terslerse 54-rezil olurum 55-niye terslesin ki ya 56-seni seviyorum derdi bana hep 57-bagir hadi bagir 58-koseyi dondu hatun allah belami versin 59- hasss.. ulan mac vardi maci kaciriyorum 60- taksiiiiiiii |
Arkadaş Sonuca ulaşmış tebrik ediyorum :) |
sonu kız açısındn kötüü olmuşş :D |
güzelmiş saol =) |
güzeLdi saoL :D |
güzelmiş :D |
bu ne ya bir kişi mi bunları düşünüyor:Dmaşallah kafada 40 tane tilki dolaşıyor heralde:D |
:D saol |
Alıntı:
|
daha önce biliyordum bunu güzel paylaşım emeğine sağlık |
fena teşekkürler:D:Dacaba diyorumda böyle yapan çoktur:D:Derkek işte ne beklersin:D:D |
yanLış şeyLer :D:D:D bunLar affettir kendini erkkeler :D cık cık cık az bana cekin ya :D |
59- hasss.. ulan mac vardi maci kaciriyorum tipik bir erkek düşüncesi :D:D:D |
bu 60 sn bir maçın bir kadından daha degerli oldugunu ortaya koyuyor başka bir şey degil.. maç bitince ne yapıyorlar acaba :D |
hiç yaşamadım valla bilmiyorum:) |
ehuehu güzeldi :D:D |
aslında bize ne kadar kolay karar verip ne kadar çabuk pişmanlık yaşadığımızı bir kere daha gösterdiği için fena... hayranım kızların verdiği kararın arkasında bizden daha net durabilme özelliğine...saol paylaşımına... |
bütün erkekler aynısınız ya :p güzeldi saol... |
Kendimle gurur duyuyorum :D |
acaba bunu yaşayan var mıdır ? |
61- O kaybeder :D |
erkek işte diyiip geçiyorum:D:D |
saniyeler böylede siralanabilirdi 1-allahim bana 2-günler yasatigin 3-icin cok tesekür ederim 4-cok simarikdi 5-kendini cok begeniyordu . . .60-aa cansu naber kiz bugün bosmusun biryerde birsey yiyelimi :D:D |
Alıntı:
|
Erkek milleti değilmisiniz.Hepiniz aynısınız!:D |
Dün gece sevgilim aradı birden, Ayrılalım dedi, hayır yok senden BEŞİKTAŞI daha çok sevdin benden İNÖNÜDE dersin soran olursa... Üzgünüm sevgilim anlaşamadık Siyah beyaz aşkı paylaşamadık İşte böyle bir sey BEŞİKTAŞLILIK Deplanmanda dersin, soran olursa! Bide beşiktaşlı erkek farklı olur yani unutmayalım bunu :D |
ulan futbol...gençliğimi aldı,hayatımı aldı... :D |
sonu her zaman acıklı biter zaten :D bak adam macı kacırmış puhauhahaha :D:D |
Erkek milleti işde:D:D |
Türkiye`de Saat: 02:41 . |