![]() |
Kalori Yakan Kola Geliyor... Coca-Cola, kalori yakan yeni bir içeceği piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Coca-Cola-Nestle işbirliğiyle üretilecek olan "Enviga" adlı içeceğin içinde, kafein, yeşil çay özü ve kalsiyum bulunacak. Enviga, metabolizmayı hızlandırıcı özelliği sayesinde enerji yakmayı sağlayacak. 18-35 yaşları arasındaki sağlıklı insanlar, günde 3 kutu Enviga içerek 100 kalori yakabilecek. İçeceğin içindeyse yalnızca 5 kalori bulunacak. Coca-Cola, Enviga'yı kasımda ABD'de, bir yıl içinde de tüm dünyada satışa sunmayı planlıyor. |
ınsallah beklıyoruz bakalım..... en büyük aşk beşiktaş aşkı |
ilginc bakalim esasdanda öyle bisimi |
bence işe yaramaz |
bencede ise yaramaz......zaten ben bu cola isini birakmistim |
lalalalaaaa yaaaaaa zaten kilo alamıorum die kola içmeyi bıraktım bide kalori yakan kola gelirse ohoo işimiz var... daha da asitli bişi olur heralde.. :D:D |
cola içmiyorum zaten bunun da pek bi işe yarayıp tutulacagını sanmıyorum. herkes bu özelliğinden daha çok tadına bakar. tadı da pek iyi olmazsa pek fazla ragbet görmez. lıght colalar tutulmadı mesela. |
enteresan |
hiç sanmıyom böyle bişeyin işe yarayacagını kolayı yaptıkları gibi pis katkı maddeleri katarlar işin içinde amerika var düşünün derim |
cok sacma bisiye BENZOY YA |
Türkiye`de Saat: 00:10 . |