![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | 34.Bölüm siir Rüyalar calarim sen yoksan yanimda mevsimlerden hasat hayallerim toplanmis göz yasim icme akar yüregin boz kirlarinda yoklugun acitirya rüylara calarim aksmadan sabaha sen yoksan yanimda 34.Bölüm mektup[u] yadigar olsun sevdam tenine düsler giydim üsürken yoklugunda sen acimdan arta kalansin ömrüme git deme….gidemem adini yaktim yüregime dön deme…. Dönemem…. Adin yazgin… Senle daglanmis bedenime ************************** 35. Bölüm Benim Olmadan dönülmez olursa gittiğin uzaklar Olmadığın şehirleri yakarım Seni yaşayamadan çekiyorum günahımı Acım Izdırabım yüreğimi kör koyanı bilsem de sen günahsın bir tek ölüm hicranım olsun son günahım sen olacaksın 37. Bölüm Şiir küçük bir kızken bez bebeklere sardım düşlerimi beyaz düşlerdi annem masallar anlatırdı ve o masalların kahramanlarıydık her birimiz annemin anlattığı masallardı bizim hikayemiz şimdi gel sar beni çocukluğumdaki beyaz düşlerle.. düşlerimdeki beyaz gelinlikle.. gel sar beni karanlığa kalmadan hicran kapımızı çalmadan gel sar beni,kader bir daha ayırmadan 38. Bölüm Şiir Sana saklıyorum gözyaşlarımı... Kader sararken aşk yanıklarımı...Bir kerelik sevgiler kaldı... Canım kızım sana saklıyorum büyük sevdamdan arta kalanları... Sana göz yaşımla ıslanmış sayfalar bıraktım... Ayrılık defterine soğuk umutlardan başka sarılacağı olmayanların aşkını yazdım... Hazin bir son kaparsa gözlerimi duyamam belki.... Ağlama Ömerim bilirim ayrılık üzerinden kalma bir bulut esir alır gözlerini... Dualarım tanrıya duymak istiyorum bebeğimi... Bir kere pamuklara sarsam seni... Duymak istiyorum son kez annem deyişini...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |