![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #22 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | 50.Bölüm 56. Alay'ın Ankara'dan önemli konukları vardır. Bakanlıktan gelen görevliler alayın kurulu olduğu arazide ölçümler yapmaktadırlar. Bu ölçümleri neden yaptıkları askerler arasında dedikodulara neden olmuştur; herkesi bir meraktır alır. Sonunda görevlilerin, bir eğitim kompleksi yapılması üzere arazide ölçüm yapıldığı ortaya çıkar. Eğer uygun görülürse 56. Alay dağıtılacaktır. Bu haber başta askerler olmak üzere herkesin hüzünlenmesine neden olur; birbirlerinden ayrılmak istememektedirler. Levent Üsteğmen, Arıza Hamza'nın askerlik süresiyle ilgili yazışmalara devam etmektedir. Hamza telaşlanmıştır; tam azaldı derken uzayacak mıdır yoksa askerliği? Ah Levent Üsteğmen, kurcalamasa olmaz sanki. Hayret bişi! Seyfi ve Fato arasındaki sorunlar gün geçtikçe su yüzüne çıkmaktadır. Fato aralarında büyük bir iletişimsizlik olduğunu söyleyerek ayrılık konusuna gelir. Seyfi hala Fato'yu sevmektedir. Ama Fato'nun ondan bu derece uzaklaşmış olması üzerine yapabileceği hiçbir şey yoktur.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |