![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #23 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Replikler cigdem ve leventin cigdem gitmeden önce konusmasi.... (kapi calar..) Cigdem:Levent? Levent:e merhaba Cigdem:merhaba,telefon sapikligi yetmedi simdide kapimami dayandin? Levent:Ne? Cigdem:ne o zamansiz zamansiz caldirmalar?nefes alip vermeler falan.. Levent:Smile ya iki gündür telefonum kayipti,tertip bulup oynamis, Cigdem:Tertip? Levent:ya biliyorum kulaga sacma geliyor ama valla öyle,iceri gecebilirmiyim? Cigdem:aslinda isim var,bavulumu hazirliyordum, Levent:uzun sürmez, (iceriye gider) Levent:mektubunu okudum cigdem Cigdem:bayagi uzun yazmisim herhalde,bu güne kadar anca okuduguna göre... Levent:gelmek icin cesarete ihtiyacim vardi.. Cigdem:Niye?evlenmemi teklifi edeceksin yoksa? Levent:hayir...e...ben sadece... Cigdem:tamam tamam panikleme...artik senden gelen her tür teklife kapaliyim ben..ha eger iyi yolculuklar dilemek icin geldiysen...o baska... Levent:cigdem....GITME...KAL Cigdem:Kalamam levent... (arabaya giderken..) Cigdem:tesekkür ederim... Levent:gitmeni nasil engelleyebilirim bilmiyorum,senin bu tavrin isimi dahada zorlastiriyor... Cigdem: Smile sonunda beni anladin...görüyorsun dimi?insan bir kapiyla bile konsutugunda nasil zorlaniyor? Levent:cok zayif düsmüstüm cigdem..sen benim en zayif noktalarimi gördün Cigdem:levent,allah askina yapma,firtina üstegmenligin nerde kaldi? bana bahane olarak bunlari söyleme.. Levent:bahane degil cigdem,inan bana...senden korkuyorum, Cigdem:benden mi?ben naptim sana ya?sevgimi verdim sevkatimi verdim,daha ne yapmis olabbilirim? Levent:Iste bundan korktum cigdem...karsiliksiz sana hic birsey verememekten korktum....zayiftim...kalbimde bir mermi tasiyordum ve ...hayatimda ilk defa bir kadina asik oldum...inan bana... Cigdem:görüyorum levent,inanarak söyledigine inaniyorum,ama bende senden korkuyorum artik,hastahanede yatarkende bana sevgi dolu sözcükler söylemsitin....bir ikinci defa dahs terk edilmek istemiyorum...nolur anla beni...HOSCAKAL... (arabaya binip gider)
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |