![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #24 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Hamza:babacan!BABACAN!nerde hadi bee! Sakir:Abi kacirdik mi yoksa? Vedat:baslamak üzere beyler...ama önce sakali görelim.. Sakir:abi göster Hamza:hmmm Laz Cavus:ulan ne üskahatci serefsuz adamsun sen! Gökhan:eskiya aldik lan basimiza... Vedat:hehe..bana bakin...kalbimi kirarsaniz anlasmayi bozarim ona göre... Tosun:tamam bee...hadi göster..bak..yoksa ben gösterecem yanii Hamza:heheheh Sakir:yavasss Vedat essiz olun lan!!patlamayin....sakin...Hamza:yaww babacan tamam ama yeter artik ya...hadi götür nereye götüreceksen nerde bu inanilmaz olay?? Vedat:Buyurun!!Geldiniz bilee Hamza:ha burasi mi? Vedat:hemsirenin intikami...!!31 cam birden basrolde POSTA FERIT!! Hamza:hehehe Sakir:abi dogrymus be ya Hamza:allah allah analar neler doguruyor babacanlar hee?hehehehe Vedat st...yavas cekirdek var...cola var..Hamza:ulan babacan gel gel... Laz Cavus:ulan ver ordan bir paket! Vedat:yavas yavas beyler...paralar nerde? Ferit:bu daha ne kadar sürecek alev hanim?her gün pansuman...her gün pansuman... Alev:Merak etme bir kac gün daha.. Ferit:hayir korkarim size aliskanlik yapacam... Alev:inan hic merakli degilim... Ferit:yok cnm estagfurullah o manada sölyemedim zaten...hayir..cok sik görüsmeye basladik da Alev:tamam giyinebilirsin... Hamza:aaa bu kadar miydi bee?? Ferit:ne yapyiorsunuz lan siz orda?? Hamza:esas pamuk prens burdaymistida onu izlemeye geldi..hehehehe Ferit:ulan vedat hep senin basinin altindan cikiyor dimi bu?Sapik misiniz lan siz?Ne oluyor beni görünce yanii..noluyor? Herkes ooooo amaaSakir:abi dedigin seye bak.. Tosun:evet avlama ve tavlama setini görmeye geldik... Gökhan:aklina baska sey gelmesin..dariliriz valla...hadi devam edin biz yokmusuz gibi...valla (Ahmet bas cavus gelir) Ahmet:aloooooo Vedat:dikkatttttt!! Ahmet:ne yapiyorsunuz burda be?Ne yapiyorsunuz ha?yoksa birsey mi ceviriyorsunuz? Herkes:hmmmmmmmm Vedat:komutanim yer myidiniz(cekirdek filan..) Ahmet acmalama lan..acilin bakkim...Acilin!!(camdan bakar)Merhaba Alev hanim..nasilsiniz?Alev:tesekkür ederim...Feritin pansumanini yapiyordum... Ahmet:hadi bakalim..Ferit!!..Bana yeni bir gözlöük alacaksin ona göre!! Hamza:hehehehe Ferit:alacam komutanim söz... Ahmet:insallah..istimaya gec kalmayin sizde(vedatlara dönerek) Herkes:emredersiniz komutanim..!!!! Ahmet:hamzaa!! Hamza:hmmmmm
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |