![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #22 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | (( bahar haçı aldığı zmn )) SİNAN : o uğrunda ölebileceğim tek şey sakın Dokunmaa!!! (( ezel saçlarına doğru üflediği hareketini yaptığı zmn ali çok dikkatli bi şekilde bakar )) AYLİN : bişi mi oldu ?? ALİ :hayır yooo sadece bi an çok eskiden tanıdığım birine benzettim ((yetimhanede öğretmenlik yapan kızın ezosu sandığı zmn)) SİNAN (öğretmenin omzuna dokunur) SİNAN : ezo... (gözlerinin kahverengi olduğunu görünce..) SİNAN :afedersiniz ben sizi başkası sanmıştımda kusura bakmayın EZOSU OLDUĞUNU SÖYLEYEN ADAMA :ulan dalga mı geçiyosun lan sen benle!!! ulan sen ezelin gözlerinin nasıl olduğunu bilir misin? onun gözlerinin rengi kimsede yoktur... anlatmadım mı sana!!!! bu kadının gözleri kahverengi... onun gözlerinde kaybolursun... ((kolyesi kaybolduğunda...)) SİNAN : kolyem nerde? BAHAR : neden bahsediyosun ne kolyesi? SİNAN : bak, bak benimle oyun oynama Bahar o kolye için neler yapabileceğimi biliyosun... ölürümde öldürürümde... ((aylin enderin tecavüzüne uğradıktan sonra ali esmer ezo fotoğrafına bakar ve ağlayarak)) AYLİN : esmeeer keşke yanımda olsaydınız o zmn beni korurdunuz.. (sinan-şeref repliği) SİNAN : artık iyi bi insan olmak istiyorum. şu evlerden birinin içinde, sıradan biri gibi yaşamak istiyorum. ŞEREF : o saçma düşünceyi kafandan atamadın dimi hala o kızı arıyosun, onu bulacağınımı sanıyosun? hayaletleri kovalamaktan vazgeç esmer SİNAN : onu bulmadan ölmiycem...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |