![]() |
(( bahar haçı aldığı zmn )) SİNAN : o uğrunda ölebileceğim tek şey sakın Dokunmaa!!! (( ezel saçlarına doğru üflediği hareketini yaptığı zmn ali çok dikkatli bi şekilde bakar )) AYLİN : bişi mi oldu ?? ALİ :hayır yooo sadece bi an çok eskiden tanıdığım birine benzettim ((yetimhanede öğretmenlik yapan kızın ezosu sandığı zmn)) SİNAN http://212.174.201.133/forum/images/...icon_frown.gifiçinden) seni bulmadan ölmedim işte burdayım ezo (öğretmenin omzuna dokunur) SİNAN : ezo... (gözlerinin kahverengi olduğunu görünce..) SİNAN :afedersiniz ben sizi başkası sanmıştımda kusura bakmayın EZOSU OLDUĞUNU SÖYLEYEN ADAMA :ulan dalga mı geçiyosun lan sen benle!!! ulan sen ezelin gözlerinin nasıl olduğunu bilir misin? onun gözlerinin rengi kimsede yoktur... anlatmadım mı sana!!!! bu kadının gözleri kahverengi... onun gözlerinde kaybolursun... ((kolyesi kaybolduğunda...)) SİNAN : kolyem nerde? BAHAR : neden bahsediyosun ne kolyesi? SİNAN : bak, bak benimle oyun oynama Bahar o kolye için neler yapabileceğimi biliyosun... ölürümde öldürürümde... ((aylin enderin tecavüzüne uğradıktan sonra ali esmer ezo fotoğrafına bakar ve ağlayarak)) AYLİN : esmeeer keşke yanımda olsaydınız o zmn beni korurdunuz.. (sinan-şeref repliği) SİNAN : artık iyi bi insan olmak istiyorum. şu evlerden birinin içinde, sıradan biri gibi yaşamak istiyorum. ŞEREF : o saçma düşünceyi kafandan atamadın dimi hala o kızı arıyosun, onu bulacağınımı sanıyosun? hayaletleri kovalamaktan vazgeç esmer SİNAN : onu bulmadan ölmiycem... |
(( esmer camideyken )) ESMER : Allah'ım bi yol göster bana, kurtar beni bu cehennemden, yalvarırım bana yardm et..yardım et... CAMCI BABA : (paltoyu koyar ve) istediğin şeye sahip olmanın tek bir yolu vardır evlat, elindekini vereceksin.Belkide sahip olduğun tek şeyi hiç düşünmeden vereceksin. ESMER : sen o paltoyu verip ne istiyosun? CAMCI BABA : herkesin istediğini Allah katında affedilmeyi. ESMER : ya vericek bişiyin yoksa... benim gibi...vericek hiç bişeyim yok benim CAMCI BABA: herkesin vericek bişeyi vardır.içindeki iyiliği bırak doğruluğu ne kadar kaldıysa.. ESMER : iyinin, doğrunun ne olduğunu unuttum ben.Belkide onu bulunca iyi olucam... ((aylin hastahanede aliyle konuşurken astım krizi tuttuğu sahnede)) AYLİN : geçer şimdi ESMER :ezo (( esmer hastahanedeki görevliyle konuştuğu sahne )) GÖREVLİ : buyrun ESMER : doktor ezel hanımdan yarın için randevu istiyorum GÖREVLİ : kim dediniz ?? ESMER : doktor ezel hanım GÖREVLİ : hastahanemizde bu isimde bi doktor yok. ESMER : emin misiniz? bi daha bakar mısınız ? GÖREVLİ : tabi eminim beyfendi bu isimde bi doktor yok hastanemizde ESMER : peki 104 numaradaki hastayla ilgilenen doktorun adı ezel diğil mi ? GÖREVLİ : hayır efendim aylin hanımdan bahsediyosunuz siz.... (( rosa esmerin evine geldiği zmn )) ESMER : kusura bakmayın kabalık etmek istemem ama,ama niye geldiğinizi sorabilir miyim ? ROSA : tabi.sanırım bu senin kaybettiğin kolye ESMER: buldunuz mu? ROSA : bulur bulmaz getirdim,senin için çok değerli olduğunu biliyorum ESMER :evet çok değerli,teşekkür ederim. ROSA : neden bu kadar değerli esmer ? ESMER : benim için çok önemli birine aitti ondan ROSA : ailenden birine mi? ESMER: ewet o benim ailemdi. ROSA : peki hala hayatta mı ? ESMER : bilmiyorum ROSA : eğer yaşıyosa eminim seninle karşılaşmak için sabırsızlanıyodur... ((enderle yemekteyken nedretle lavoboda yaptığı konuşma)) NEDRET : kendini neden bu kadar sıkıyosun anlamıyorum ben senin yerinde olsam Ender'e bir dakika bile katlanmazdım,hemen boşanıp günümü gün ederdim. AYLİN: ne duruyosun o zmn nedret,seni tutan bişeymi var,git ne istiyosan onu yap. NEDRET: malesef ben yapamam aylin,düşünmem gereken 2 çocuğum var benim. üstelik ne işim nede bana bakıcak zengin bir ailem var. yani bu işkenceyi yani abini çekmeye mecburum. AYLİN : nedret lütfen, özür dilerim. ben seni kırmak istemedim.sinirlerim çok bozuk. NEDRET: tamam belki bende çok düz konuştum ama mutlu olmadığını biliyorum,görüyorum. AYLİN: hiç olmadığım kadar yanlızım, çocukluğumu özlüyorum o zamanki gibi birileri beni korusun istiyorum. (( aylin esmeri muayene ederken )) ESMER: sen misin ezom bu gözlerinde kaybolduğum sen misin ? AYLİN : o kadar bildik o kadar tanıdık bakıyosun ki kimsin sen? |
(( aylin ailesiyle tartıştığı bi gün hastahanede kaldığı gece )) KÜÇÜK ESMER : ezo AYLİN : esmer ,geldin mi ? KÜÇÜK ESMER : burdayım ezom, bak yanına geldim işte, artık hiç bişeyden korkma, ben buradayım. sakın yine hasta olma ezom. AYLİN : iyim esmer,geçer şimdi. KÜÇÜK ESMER : birbirimizden başka tutunacak dalımız yok ezo. AYLİN : yok esmer , birbirimizden başka tutunacak dalımız yok, çok yanlızım, çok korkuyorum. KÜÇÜK ESMER : sakın korkma, benim ezom hiç bişiden korkmaz. (ve alnından öper...(aynı sinanın hastahanede aylini öptüğü gibi ilk önce kokluyo sonra gözlerini kapatıyo ve alnından öpüyo).) ve aylin rüyadan uyanıyo... (( ali esmerin atladığı binanın önündeyken esmerin hareketini yapar..)) ALİ : işte tam burda ayrıldık seninle, hayatlarımız tam burada koptu.sana öyle ihtiyacım varki, sen benim tek dostum, sırdaşım, ailemdin.esmer neden beni bırakıp gittin, neden? (( aylin yetimhaneye geldiğinde )) NERMİN : ahh güzel kızım benim ahh canım benim, çok özlemişim seni, uzun zamandır uğramıy****. AYLİN : dün gece bi rüya gördüm. o kadar gerçektiki, esmer yanımdaydı sanki. NERMİN : bıkmadın mı be kızım hala peşindesin şu çocukların, bunca sene ne esmerden nede aliden bi haber çıkmadı vazgeç artık. AYLİN : ama benim içimdeki umut hiç bitmediki nermin abla eğer umudumu kaybedersem, bende kaybolurum, onları aramaktan hiç vazgeçmiycem nolur sizde vazgeçmeyin. NERMİN : merak etme sen, elimizden geleni yapıyoruz.inş. onları bir gün bulursun. AYLİN : çok sağol ben artık kalkiyim sizide meşgul etmiyim, yakında görüşürüz. NERMİN : görüşürüz Ezel. AYLİN : Allahısmarladık nermin abla. NERMİN : bi haber alır almaz ilk iş seni arayıp müjdeyi vericem oldumu güzel kızım. AYLİN : tamam. kolay gelsin. TÜLAY : Ezel hanım...... iyi günler... AYLİN : üfff yine unutmuşum. NERMİN : ona gerçeği söyleyemem tülay, hayır hayır yapamam Ezeli düşünmesem şimdiye kadar çoktan söylerdim ama kıyamıyorum kızcağıza. TÜLAY : iyide bu yalanı daha ne kadar sürdüreceksin elinde sonunda öğrenicek. NERMİN : hayır hayır tülay ben söyleyemem, imkansız ben söyleyemem sorumluluk almak istemiyorum hayır TÜLAY : bir kaç yıl sonra emekli olucaksın yerine gelen uğraşır mı sanıyosun pat diye söyleyiverir gerçeği kızcağız daha fazla ümitlenmeden öğrenmeli NERMİN: peki nasıl söyliycem ha ben o kızcağızın gözlerine baka baka ali kayıp esmer öldü diyemem AYLİN : yalan bu yalan yalan bu yalan söylüyosun esmer ölmedi esmer ölmedi!!! ölmedi dimi söylesene!!! NERMİN : ben ne diyim şimdi seni üzmemek için söylemedim. AYLİN : asıl şimdi yalan söylüyosun. niye bunu yapıyosun bana haa esmer beni bırakmazz!!! beni bırakıpta gitmez. NERMİN : ezel kızım dinle beni, esmer yetimhaneden kaçınca bi çatıdan atlamış, bidahada gören olmamış AYLİN : sus sus duymak istemiyorum sus!!! doğru deil bu doğru deil!!! esmer beni bırakmaz!!! hayırr esmer beni bırakmaz!!!! bırakmaaz... AYLİN : beni hayatta tutan şey esmer ve aliydi,birgün gelip beni bulacaklardı, eğer esmer öldüyse herşey bitti... __________________ |
ESMER : iyi misin? ALİ : çocukluğumu hatırladım böyle saatlerce yerlerde yuvarlanır,yumruklaşır kolumuzu kaldıracak halimiz kalmayıncaya dek döğüşürdük. ESMER : kiminle ? ALİ : en yakın arkadaşımla ESMER : görüşmüyo musun ? ALİ : istesemde göremem onu yok, öldü. Bu dünyadaki en mert çocuktu adı Esmer'di. ESMER : esmer mi? ALİ : evet esmer. annem babam herşeyimdi o tek arkadaşım, kardeşim. başkaydı. yiğit gözü kara ESMER : o, o nasıl öldü ? ALİ : açtık karnımızı doyurmak için yiyecek çaldık, polis peşimizde.. ben yakalandım o kıstırıldığımız çatı katından atladı.beni bir başıma bıraktı. ESMER : belkide kurtuldu, ölmemiş olamaz mı ? ALİ : keşke!!, keşke.. ama hayatta olsaydı beni bulurdu...(içinden>) ve herşey başka olurdu herşey... ESMER : (içinden>) denedi, denedim, çok denedim. ESMER : ali... ALİ : hayatta olsa eminim beni, ezoyu bulmaktan vazgeçmezdi.. ESMER : ezo.. peki sen onu buldun mu ? AYLİN :sinan, ali ne yapıyosunuz siz... ne yapıyosunuz burda, siz kavga mı ettiniz?? (ve üçüde gülmeye başlar sonra esmer yanlarından hüzünlü bir şekilde ayrılır...) ((sahte ezonun çalıştığı anaokulunun kapısında durup ezoyu izlerken...)) ESMER : (içinden>) önce ezo, şimdi ali. bugünlerin hayaliyle geçen onca sene. söylemeliydim aliye bak , bak burdayım ali demeliydim benim esmer... ezoyuda buldum... SAHTE : ne zamandır burdasın sen ? ESMER : fazla olmadı. seni uzaktanda olsa görmek istedim SAHTE : kaç gündür bi rüyanın içindeyim sanki, sana dokunabiliyorum, yıllar sonra birlikteyiz esmer, bu büyü hiç bozulmasın bu rüyadan hiç uyanmiyim istiyorum. bozulmuycak dimi ?? ESMER : biz istemezsek, kimse bozamaz SAHTE : akşam sana gelebilirmiyim. ESMER : (gözleriyle olur der gibi yapar.) (sahte çocukların yanına gider o anda telefonu çalar esmerin arayan aylindir.) ESMER: aylin. AYLİN : nereye kayboldun sen ? birden bire yok oldun. ESMER : işim vardı AYLİN : birlikte çıkarız diye düşünmüştüm,seni birisiyle tanıştırmak istiyodum, istersen 1 saat sonra buluşalım. ESMER : özür dilerim başka bi zaman yapsak AYLİN : tabi elbette konuşuruz hoşçakal. (( aylin ve ailesinin asya hakkında konuşmaları..)) AYLİN : nasılda güzel değil mi anne MERAL :öyle canım çokta akıllı bir çocuk SELÇUK :kızım bu çocuk için ne düşündüğünü annen anlattı. MERAL :aylincim bize sorarsan karar vermeden önce iyi düşün, bu çok büyük bi sorumluluk AYLİN : sizce başaramazmıyım MERAL :hayır onu demek istemiyorum aylin bak canım bi çocuk için en sağlıklı ortam anne ve baba birlikteliğidir. asya bi aile ortamında büyümeli yani sen.. SELÇUK :tamam meral biz ne güne duruyoruz aile değil miyiz. baksana şuna ne sevimli MERAL : neden bahsettiğimi biliyosun selçuk. kızım kocandan boşanıyosun, tek başına mı büyüteceksin bu çocuğu kimi baba bilicek, kime baba diyecek. ( aylin ellerine bakar ve sinanla öpüştükleri elele tutuştukları anı hatırlar vee...) AYLİN : belkide hayatıma yeni biri girer anne. asyaya gerçekten babalık yapabilecek biri. neden olmasın hayat devam ediyor diğil mi ? |
(( yağmur yağarken ali-aylin konuşması )) ALİ : neden benden kaçıyorsun aylin anlamıyorum ki sadece yemek yiyeceğiz yoksa... yoksa enderden mi korkuyosun ? AYLİN : hayır ondan korkmuyorum artık ama bu gece gerçekten olmaz, yani başka bi planım var ALİ : peki başka biri mi var aylin söyle, eğer öyleyse çıkarım hayatından.. AYLİN : ali beni anla zor bir dönem geçiriyorum beni anla benim sadece bir arkadaşa, güvenebileceğim birine ihtiyacım var (ali aylinin yanağını okşar ve) ALİ : ona bile razıyım ( esmer arabasından aylin ve aliyi izlemektedir..) ESMER : ali yıllar sonra birbirimizi bulduk ve ne acıki aynı kadına aşık olduk, ne acıki birbirimize bilmeden düşman olduk. ESMER : sen benim kardeşimsin,geçmişimsin,kayıp yıllarım yitirdiğim parçamsın ne olursa olsun seni koruycam, bu uğurda ölsem bile hep yanında olucam.... ((ali bi yükseklikte esmerin atlarken yaptığı hareketi yaptığı zaman )) ALİ : Allah'ım, Allah'ım kurtar beni bu yanlızlıktan (( esmer aliyi kurtardığı zmn ali o adamın sinan olduğunu görünce...)) ALİ : sen... neden? neden kendi canını tehlikeye attın benim için.. ESMER : aliii.... bana borçlan diye ESMER : ekibine haber verde çöpleri toplasınlar... (( sahtenin, esmerin evine geldiği zmn )) SAHTE : merhaba (ve sarılır) ESMER : hoş geldin SAHTE : hoş bulduk. mis gibi kokular geliyo, çokta açım... vay vay vay neler hazırlamışsın böyle (esmerin telefonu çalar arayan şereftir.) ESMER : ezo bana beş dakika izin verir misin ? SAHTE : tabi sen bak işine (kapı çalar sahte açar gelen aylin ve asyadır) SAHTE : buyrun AYLİN : ıı ben şey, ben şeyi aramıştım SAHTE : kimi (sahtenin elindeki esmer ezo ali fotoğrafı düşer aylin gözüyle düşüşünü takip eder tam o sırada) ASYA : aylin arkadaşın bumu (der ve aylin fotoğrafı göremez asyaya bakar...) AYLİN : hayır canım AYLİN : pardon yanlış geldim rahatsız ettim SAHTE : rica ederim AYLİN : iyi akşamlar SAHTE : iyi akşamlar (sahte kapıyı kapatır kapatmaz) ESMER : kimdi gelen? SAHTE : yanlış gelmiş çocuklu bi kadın (ve sarılır esmere) SAHTE : ezon acıktı (esmer alnından öper) ESMER : doyuralım o zmn SAHTE : hıhı (ve yemeğe otururlar...) (aylin sinan'ın evinbden uzaklaşırken..) AYLİN : (içinden>)Allah'ım ben ne yapıyorum yaa kendi kendime hayatında başka biri var ne kadar aptalım ASYA : aylin ne oldu? neden üzüldün aylin ? AYLİN : üzülmedim canım.eve gidiyoruz tamam mı ? hadi.. ASYA : tamam AYLİN (içinden>) aptalsın sen kızım, koca bi aptall (( sahteyle esmer ezo-esmer-ali fotoğrafına bakarken )) ESMER : bu fotoğrafı çektirdiğimiz günü hatırlıyor musun ? SAHTE : hatırlamaz olur muyum ESMER : doğum günümüzdü hepimizin doğum günü aynıydı çünkü hiç birimiz bilmezdik ne zaman doğduğumuzu tek bi pasta kesilirdi birbirimizi iterdik mumları söndürebilmek için. SAHTE : doğum günümüz bundan böyle birbirimizi bulduğumuz gün olsun esmer ESMER : aliyi onuda özlüyor musun? SAHTE : ben hep seni bitek seni sadece esmeri özledim ben ESMER: onu hiç aramadın mı? SAHTE : benim için bitek sen önemlisin ESMER: ezo ben,ben aliyide buldum ezo (ve sarılırlar) ESMER : bu kadar zaman sonra üçümüz yeniden bi arada olur mu ? yapabilir miyiz? neler olur? artık çocuk değiliz SAHTE : istemiyorum ben senden başkasını istemiyorum... (esmer uyurken sahte esmere dikkatli dikkatli bakar sonra ceketini karıştırır ve ilk buluştukları gün verdiği misketi alır ve...) SAHTE : hiç büyümeyecek bi çocukmuşsun sen (ve esmeri uyandırmak için yüzünü okşar esmer uyanır.) ESMER : günaydın SAHTE : günaydın. seninle uyanacağım sabahları bekledim hep şimdi inanamıyorum karşımda olduğuna ESMER : ( sessizce ) bişey eksik SAHTE : anlamadım ESMER : hadi kahvaltı edelim (( aliyle aylin parktayken )) ALİ : çok, çok güzel bi çocuk aylin, ona sahip çıkman, kucak açmanda çok güzel. yanlız,kimsesiz kalmıycak hayatta sen yanında olacaksın. ALİ-AYLİN : aslında bende.. AYLİN : sen söyle ALİ : yok yok sen söyle hadi AYLİN : bende çok yanlız bi çocukluk geçirdim.diycektim ALİ : eğer, eğer izin verirsen ben hep yanında olurum aylin seni hiç yanlız bırakmam |
(( esmer yüzüğünü ararken...)) MURAT : abi ne arıyosun? ESMER : yüzüğümü. sen gördün mü bi yerlerde MURAT : yok abi walla görmedim ESMER : emin misin ? evi topluyorum diye herşeyi bi yere tıkıyosun MURAT : aşk olsun abi ben o kadar beceriksiz miyim ? ESMER : tabi canım hiç değilsin sadece uyuşturucu satıcısıyla babaları birbirine karıştırıp, karakolluk oluyosun. MURAT : senin canın sağolsun abi gül gül bakalım ESMER : nereye gitti bu ? MURAT : abi YENGELERDEN BİRİ almış olmasın yanlışlıkla ESMER : saçmalama MURAT : kızma abi tamam kızma ESMER : üzerine vazife olmayan işlerede karışma ( sahte esmerin evinden aldığı yüzüğe ve duvarında asılı olan resimlere bakarak esmerin resmini okşar ve...) SAHTE : esmer bu kadar kimsesizken, bu kadar büyük sevmeyi kim öğretti sana. her kadın senin ezon olmak ister. __________________ |
(( aylin kaderi muayene ettikten sonra...)) ESMER : seni göremiyeceğimi sandım AYLİN : acelem var gitmem gerek ( esmer kolunu tutar ve...) ESMER : neden kaçıyosun benden AYLİN : çünkü , çünkü (ve öpüşürler) AYLİN : ne biçim şey bu, kaçmak istesemde beceremiyorum,yapamıyorum ne yaptın sen bana ESMER : (içinden>) ezom sen olmalıydın aylin sen. kaybettiğim şey sensin, aradığım sensin ama diğer yanda gerçek var ezo var, ezom var AYLİN : sinan hayatında başka birisi var değil mi? (aylin esmerin elini bırakır ve gider...) (( yağmurda esmer ve aylin..) (esmer aylinin evinin önünde arabasında beklemektedir... aylinin evinin ışığı yanar ve aylini camdan görür arabasından iner aylinde esmeri farkeder ve gülümseyerek hemen sinanın yanına koşar ve sarılırlar) ESMER : hayatımdada yüreğimdede senden başka kimse yok AYLİN : senden önce yarımdım şimdi tam oldum, senden önce zayıftım şimdi güçlendim. sinan ben seninle ben oldum (( esmer camcı babaya geldiğinde )) CAMCI BABA : uzun zaman sonra yolun buralara düştü demek. gel hadi ,kapım her zaman açık sana CAMCI BABA : aradığını bulmuşsun ama, mutlu olamamışsın evlat. doğru mu ? ESMER : kafam karma karışık, ne yapıcağımı kime neyi söylemem gerektiğini bilmiyorum. CAMCI BABA : aradığın şey sana geldi sonunda, ama doyumsuzdur insanoğlu, aradığını bulsada başka şeyler ister sen daha ne istiyorsun ?? ESMER : ezoyu buldum. her yerde, her köşe başında, her yüzde onu arıyodum sonunda kavuştum amaa CAMCI BABA : ama aşk onda değilmiş mi diyeceksin. ESMER : hala yanlızım sanki. hala ezo yokmuş gibi eksik bi tarafım hala bişeylerim kayıp... CAMCI BABA : çünkü aklında, yüreğinde aylinde CAMCI BABA : kalbinin götürdüğü yere gideceksin en doğrusunu o söyliyecektir sana aradaki tüm engelleri kaldır... herkese doğrusunu söyle. hayatını temizle ve aşka git, aşka git (( aylin- ali yemekte konuşurken )) AYLİN : demek kimsesi yok asya nın, bi çocuk için çok üzücü, ne acı bi taraftanda ondan ayrılmıyacağım için bencilce bi mutluluk duyuyorum ALİ : babası tek kardeş anne babasını genç yaşta kaybetmiş. asyanın annesininde akrabalarınada ulaşamadık, bilen yok. şimdilik durum böyle ama sen merak etme araştırmaya devam edicem AYLİN : ona iyi bi yuva vericem inş. bunu başarabilirim onu mutlu etmeyi yaşadıklarını unutturmayı becerebilirim ALİ : seninle mutlu olucağına eminim asya çok şanslı AYLİN : sağol ali ama ne olursa olsun gerçek annesi, ailesi... herneyse boşanıyo olmam sorun olucak galiba ALİ : evlat edinmede mi? AYLİN : hıhı evli olmadığında evlat edinemiyomuşsun kafam çok karışık ALİ : yoo hayır o kanun değişti bildiğim kadarıyla yani evli olma şartı yok artık AYLİN : emin misin ali ? doğru mu bu ? ALİ :evet zaten bunu avukattta söyleyecektir sana bi sorun çıkmaz AYLİN : yine ender pisliğinin oyununa geldim ALİ : tabiki aile ortamında yaşaması önemli yani bi anne ve babayla büyümesi daha iyi olucaktır en azından ben böyle düşünüyorum (ali aylinin elini tutar) ALİ : aylin eğer istersen ben, sen ve ben birlikte büyütebiliriz asyayı (aylin elini çeker ) ALİ : yetim olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim ben asyaya yani kağıt üstünde bile olsa baba olmaya hazırım ben AYLİN : ben asyayı ana okuluna götürcem gitsem iyi olacak görüşürüz ((* esmer sahte konuşmaları*...)) SAHTE : neden konuşmuyosun oysa bizim konuşacak çok şeyimiz olmalıydı aşık kuşlar gibi şakımalıydık ESMER : ama sen nedense geçmişimle ilgili konuşmak istemiyosun. geçmişimiz bizi birbirimize bağlayan tek şey oysaki SAHTE : hayır hayır ben sadece seninle daha çok vakit geçirmek için yoksa aliyi, müdüre anneyi herkesi çok özlüyorum, merak ediyorum. ESMER : sanki o günleri unutmuş hiç yaşamamış gibisin ezo sanki beni, aliyi kayıp yıllarımızı silmişsin SAHTE : esmer neler söylüyosun sen (esmerin elini tutar.) SAHTE : asıl sen o hayecanını, aşkını,coşkuyu kaybetmişsin sanki beni istemiyo gibisin, beni başka türlümü hayal etmiştin başka bi ezel mi bekliy**** esmer. susma konuş birşeyler söyle ESMER : senin çocukluk hayaline ömrümün sonuna kadar sadık kalıcam ezo, seni herzaman herşeyin üstünde tutucam ama, ama aradan çok uzun zaman geçti. (esmer sahtenin elini bırakır ) ESMER : küçük esmer değilim artık (sahte ağlamaya başlar) SAHTE : bu kadar yıl seni aradım. hayatımada kalbimede kimseyi sokmadım bunca sene bunu duymak için mi bekledim ha esmer ESMER : hayatta en son isteyeceğim şey seni üzmek, hemde benim yüzümden... çok mücadele ettim kendi kendimle hesaplaştım ama gerçek bu....---* BEN BAŞKASINA AŞIĞIMM *---.... ama şunu unutmaki sen, ezo, benim için en değerli şeysin. bu yüzden seni esas sevgiye teslim ediyorum. (rosaya işaret eder..) ROSA :kızım ESMER : o senin annen ezo (sahte şaşkın şakın bakar ) ROSA : yavrum (rosa sahteye koşar ve sarılır.) ROSA : yavrumm. ölmeden sana kavuştum yavrumm ( ve esmer oradan ayrılır sahteyi gerçek sevgiye anne sevgisine bırakıp o bunu bilmesede oda gerçek aşkına ezosuna gitmektedir farkında olmadan...) __________________ |
19. BöLüM RePLiKLeRi... ESMER : asya çok şanslı senin gibi birisi ona sahip çıkıyo AYLİN : evlat edinmem için bazı prosedürler var onlarda tamamlandıktan sonra asyayla bidaha hiç ayrılmıyacağız. ESMER : anne olmak sana çok yakışıcak. AYLİN : bide babaya ihtiyacımız olacak. en azından nüfüs kağıdında adı geçicek birine. ASYA : okula ne zaman gidicez aylin.. (( BALODA..)) ESMER : hoş geldiniz.. ALİ : hoş bulduk ESMER : geliceğini tahmin etmiyordum FATOŞ ANNE : bizimde çorbada tuzumuz olsun istedik. bende zamanında böyle yardım derneklerinde çok çalıştım ESMER : şeref verdiniz.. (elini öper...) FATOŞ ANNE : (aliye dönerek) ne efendi arkadaşın var oğlum hiç tanıştırmadın daha önce ALİ : bizde pek sık görüşemiyoruz anne.. (vee işte o an) (aylin enderle birlikte suratı asık bir şekilde merdivenlerden inerken esmerle ali çok şaşırmış bi şekilde aylini izlemektedir.. aylin baloda alinin ve sinanın olduğunu görünceki yüz ifadesi değişir ve el sallar hemen enderden kurtulup aliyle esmerin yanına gelir ve esmerle gözgöze gelmelirler o güzel sahnede sahte birzamanlar baharın yaptığı gibi o güzel anı mahveder ve esmer sahteyi alıp bahçeye çıkarlar...) SAHTE : esmer ne oluyo ESMER : ezo dinle burdaki hiç kimse benim esmer olduğumu bilmiyor tamam mı benim adım sinan anladın mı sakın esmer deme bana.. SAHTE : neden? ismini saklıyor musun? ESMER : soru sorma dediğimi yap SAHTE : o ali miydi? ESMER : bu gece onu senle tanıştırcam ezo. ama o beni öldü biliyo, bırak öyle bilmeye devam etsin o esmerin benim bedenimde yaşamaya devam ettiğini öğrenirse mutlu olmaz. ben onun gözünde sinan kaliyim. sende benim bu sırrımın tek ortağı kal..anlaştık mı SAHTE : neden esmer? neden aliye kim olduğunu söylemiyosun. ESMER : böylesi en iyisi.. tamam mı? anlaştık mı? (sahtenin burnunu sıkar ve..) ESMER : tamam mı SAHTE : o kadın diğil mi ona aşıksın ayline... (( esmerle aylin balkondayken )) AYLİN : Seni göremeyince gittiğini sandım ESMER : Gitmek istesem arkamdan gelirmisin,herşeyi bırakırmısın neden diye sormadan peşimden gelirmisin,nerde duracağımızı bilmeden bi yola koyulurmusun. (sarılırlar ve...) AYLİN :Sahip olduğum ne var ki geçmişim bile benim değil gelirim elbette seninle her yere gelirim. ( ve dans ederler ) (( aliyi öldürme görevi esmere verildikten sonra esmer-şeref repliği )) ESMER : ali benim dostum , kardeşim onu bi kere kaybettim, tekrar kaybedemem. hayatım pahasınada olsa onu koruycam. ŞEREF : bu yaptığın aptallıktan sonra artık seninde hayatın tehlikede mantıklı davran biraz.http://212.174.201.133/forum/images/.../icon_evil.gif http://212.174.201.133/forum/images/.../icon_evil.gif http://212.174.201.133/forum/images/.../icon_evil.gif ESMER : ben doğrusunu yaptım ŞEREF : hayır şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapıcaksın,asisin,verilen görevlere itihat etmiyosun ve bu üsttekilerin hiç hoşuna gitmiyo.http://212.174.201.133/forum/images/.../icon_evil.gif http://212.174.201.133/forum/images/.../icon_evil.gif ESMER : yani..yani beni gözden mi çıkaracaksınız ŞEREF : saçmalamayı kes artık.kes kes kes birliğe yakın olman ve onlara karşı çıkmaman gerekiyor, anladın mı bunu. eğer aliyi sen öldürmezsen, birlik zaten öldürcek ve birliğin güvenini kaybedersen, herşey tehlikeye girecek.http://212.174.201.133/forum/images/.../icon_evil.gif http://212.174.201.133/forum/images/.../icon_evil.gif http://212.174.201.133/forum/images/.../icon_evil.gif http://212.174.201.133/forum/images/.../icon_evil.gif http://212.174.201.133/forum/images/.../icon_evil.gif http://212.174.201.133/forum/images/.../icon_evil.gif ESMER : başka bi çaresi olmalı, bi çözüm olmalı nasıl bu kadar acımasız olabildiğinin.. ŞEREF : bu büyük bi görev amaçlar uğruna bir deil bin ali feda edilir ve bunun pazarlığı bile yapılmaz bunu aklından çıkarma. (( esmerle eşrefin kızının yaptığı konuşma )) EŞREFİN KIZI : birlik toplantıları dışında yapılan konuşmalarda gerek benim ailem,gerekse niran size karşı büyük bi düşmanlık besliyolar. niran ve babamın konuşmalarına şahit oldum. sizi ortadan kaldırmayı pilanlıyolar sinan bey ESMER : bunları bana niçin anlatıyosunuz. EŞREFİN KIZI : çünkü onlar bi katil babamda niranda eli kanlı katiller ve ben, çocuklarımı.... benim çocuklarımı niran öldürdü. ESMER : bundan nasıl bu kadar eminsiniz EŞREFİN KIZI : çok kuvvetli delillerim var, onları size vericem, o belgelerle kendinizi koruyabilirsiniz, sizin kılınıza zarar veremezler ESMER : bunu neden yapıyosunuz. EŞREFİN KIZI :intikam istiyorum, karşılığında yavrularımın kanını istiyorum sizden... (( EsMeR-AyLiN-ALi REPLİĞİ)) AYLİN : ezo ALİ :ali ESMER : esmer AYLİN : Elinde tuttuğun ALİ :Geçmişin kayıp parçaları ESMER : Gerçek dostluk,gerçek aşk parçalarda saklı ESMER-ALİ-AYLİN : etrafına bakın aradığın şey ESMER : belkide çok yakınında |
ESMER :hani birinden bahsetmiştin hani öldü demiştin ALİ : esmer adı esmerdi. ESMER : seni onun kadar sewdiğimi bil.. ESMER :beni takip et ezele gideceğiz (esmer arkasını döner.) ESMER :aliiii senin hayatına karşı ezonun hayatı.affet beni affet beni (tetikler çekilir....) (esmerden bir damla göz yaşı gelir) (tetikler çekildikten sonra) ŞEBNEM : ben ezel değilim adım şebneeem.. __________________ |
Burak haKKı hakkında herşey... Gerçek Adı : Burak Hakkı Dogum Yeri : İstanbul Doğum Tarihi : 23 Mayıs 1972 Hayat Tarzı : Sakin, Pozitif, Evcimen Giyim Tarzı : Casual, Spor Boy : 190 Ağırlık : 82 Ayakkabı No : 44 Göz Rengi : Mavi Saç Rengi : Kumral Hobileri : Tavla,Internet , PS2 oyunları, Ralli, Motorsiklet, Ata Binmek Favori Aktorler : Brad Pitt, Jack Nicholson, Robert de Niro, Edward Norton, Jim carrey, Benicio Del Toro Favori Aktris : Helen Hunt, Meg Ryan Favori Sporcular : Michael Schumacher, Allen Iverson, Edgar Davids Erenköy ilkokulunda başlayan eğitim yıllarımı, Fenerbahçe lisesindeki ortaokul zamanları izledi. Liseyi ise bursla Semiha Şakir Özel Deneme Lisesinde bitirdim.Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat fakultesi, ekonometri bölümünü kazandım. İstanbul Üniversiteni bittikten sonra ise bitirme derecelerim sayesinde MBA İktisat Master'ı eğitimi için İsviçre Montreux deki European University'den Burs kazandım ve kısa bir süre için İsviçre'ye eğitim amaçlı yerleştim. Ancak oradaki okula ve hayat tarzına adapte olamadığımdan kısa bir süre sonra tekrar vatanıma döndüm.Takip eden sene İ.Ü.İktisat Fak.Ekonometri Bölümü Master sınavını birincilikle kazandım. Üniversite ilk yılında Nasaş (Oynadığım yıllarda Ülkerspor oldu) genç basketbol takımında ve daha sonraki sene A takımda basketbol oynadım. Aynı dönemde Başak Gürsoy modellik ajansında mankenliğe başladım.Ancak modellik mesleğinin daha ağır bastığı bu zamanlarda okul ve spor hayatına son verme kararı aldım.10 yıl modellik ve mankenlik yaptım 1000'den fazla defile tanıtım ve organizasyonlarda yer aldım. 10 reklam filmim oldu. Birçok yarışma da Mankenlik dalında Türkiye'yi temsil ettim. Bunlar; * 1993 Vizonshow da halk jurisi beni bay Vizon secti. * 1994 Best model of Turkey yarışması 1.seçildim. * 1995 Manhunt International (avustralya) yarışma 4.su ve en iyi fotomodel. * 1997 Top Meditteranie (Tunus ) Akdenizin en iyi ikinci mankeni ödüllerini Türkiye'ye getirdim Bunların dışında 1995-2003 yılları arası zaman zaman İtalya, Almanya, Avusturya, Fransa ve İsviçre başta olmak üzere dünyanın önde gelen ajanslarıyla ve modacılarıyla çalıştım. Yurt dışında yaptığım modellik zamanlarımda aklıma gelen en onemli işler, BMW Z3 james Bond Araba tanıtımı ve Claude Montana defileleridir.. Sibel Can'ın Kanasın Klibi sanırım benim modellik dışında da tanınmama neden oldu. 2000 yılında oyunculuğa başladım. "Aşk aynı adreste" , "Paşalı 1" , "Paşalı 2" ,"Mutluluk Peşinde" gibi tv filmleri ve "Zehirli çiçek" , "Günah" , "Kırık ayna" , "Gurbet kadını" , "Yeniden Çalıkuşu" dizilerinde oynadım. 2001 yılında kalbimde her zaman çok özel yeri olan Sema Şimşek ile hayatımızı birleştirdik ve Istanbul da Yıldırım Mayruk’un evinin bahçesinde evlendik. |
Türkiye`de Saat: 02:40 . |