![]() |
ve malum sahneler. naz'ın rüyası (tarık şarkısını söylerken naz uyuyakaldı) tarık: aslında düşününce haklısınız. ayarlasan bu kadar denk gelmez. yani sizi etkilemek gibi bi amacım olsaydı hayatta. sonra içinden (oğlum tarık belki de var farkında değilsin, belki farkındasın da itiraf etmiyosun. saçmalama kendine gel. o patron sen şoförsün unutma. ama, ama düşün, bundan daha uygun bi gece olamaz bunu düşünmek için) tarık: benden bi isteğiniz (derken naz'ın uyuduğunu görür) tarık: naz hanım, naz hanım naz: tarık!!! tarık: iyimisiniz? naz: (şarhoş bi şekilde) hayır değilim, ne yapacaksın? tarık: sarhoşsunuz siz. naz: evet sarhoşun. NE YAPACAKSIN? (içinden) dur tahmin edeyim tarık : durun yatırayım sizi naz: sonra da nazikçe ayakkabılarımı çıkaracaksın tarık: bişey mi dediniz? naz: ayakkabılarımı diyorum ayakkabılarımı tarık: çıkarayım mı naz: hııımm (sanki ben çıkarma desem çıkarmayacaksın,sanki şimdi üzerimi örtüp yanıma oturmayacaksın, bundan sonra yapacaklarını adım gibi biliyorum tarık efendi, ben gözlerimi kapatıcam ...) öpüşme sahnesi ve GÖZLERİN şarkısı Gözlerin Boşluğa dalıp gider Sahipsiz bakışların Benim olsun isterim sırlarım acıdan ağlar örer kendi kayboluşlarım sende dursun isterim Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış Bir hayat var aslında Hapsoldum Söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış Ruhum dar sokaklarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkiye`de Saat: 16:26 . |